Från yogahelg i Torekov till designvecka i Milano

Det är drastiska vändor i mitt liv just nu. Stora kontraster som jag bara mår bra av.

I år fyller jag 40 år och det gör min fina vän Emma också. I present gav vi varandra en Yogahelg på Torekov spahotell som var nu i helgen.


IMG_6414.JPEG

Solen sken över vackra Torekov och mellan både intensiva och lugnare yogapass tog vi en härlig promenad ner till havet. För när jag är nära detta väsen måste jag alltid bara gå ner och känna havets doft och energi. Havet har en förmåga att få mig att känna livet i en frihetskänsla som i sitt slag är magisk.

IMG_6411.JPEG

Havets vackra blå kontrast till sand och sten.  

IMG_6416.JPEG

Yogahelgen gav mig inte bara en värdefull och mysig stund med min väninna, den fick mig också att känna mig stark och skör på samma gång. Den hjälpte till att få mig att fokusera på kroppen och vart jag befinner mig sinnerligt i stunden vilket i sin tur ger mig vägledning till vilka val och handlingar som passar mig just nu. Livet får genom yogan liksom en liten assistans som egentligen ingen annan än jag själv står för. 

I morgon bitti kommer jag starta upp min dag med yoga för att hitta rätt fokus inför veckans Milano-resa som självklart blir en stor kontrast till helgens forum, MEN det är detta jag älskar. Livets olika upplevelser!!!

IMG_6413.JPEG

 

För er som är intresserade av en helg som jag och Emma gjorde så kan jag tipsa om att grymma Malin och Liz kommer skapa en liknande upplevelse genom Taudien training i Torekov under Oktober månad.  

/D


Köket och bänkskivan!


Det har kommit många frågor om mitt nya kök och framförallt kring vår ljusa bänkskiva, så i dag tänkte jag bjuda på lite inspiration kring detta.

Köket är från Ballingslöv med deras system 10 där vi valde en nyans som heter Ostronbeige längs hela fönsterväggen.

Kök_Dr W_Daniella Witte (kopia).jpg

När vi skulle välja bänkskiva var det inget svårt val när vi fick presenterat för oss den där som gick i en vacker sandig ton och som verkligen passade helt perfekt ihop med köksinredningen´s nyans. 

Kök_Dr W_LU_Daniella Witte.jpg

Ja, skivan som är 20mm tjock heter Dekton Danae ångrar jag inte en enda sekund och upplever den som väldigt tidlös vilket gör att vi troligtvis aldrig kommer tröttna på den. Den är inte bara galet vacker utan är dessutom otroligt tålig mot allt som annars ger tråkiga fläckar. Ni vet när man råkar spilla vin, kaffe eller tomatsås, eller de fläckar som kan komma av varma kastruller och vassa föremål. Skivan tål allt det och känns därmed alltid väldigt fräsch . 

bild5-840x512-1-2.jpg
Foto 1,2,4 : Daniella Witte | Foto 3: Marcus Lawett

Foto 1,2,4 : Daniella Witte | Foto 3: Marcus Lawett

Vi valde även att sätta Dekton Danae som stänkskydd (12mm eller 20mm kan nämnas om viktigt för kunderna) för att få en mjuk övergång upp på väggen. Den gör därmed köket ännu mer praktiskt men också harmoniskt och behagligt i sin framtoning. Man får nästan en skulptural känsla längs hela fönsterväggen.

Jag hoppas nu att ni fått bra svar på frågorna kring vår bänkskiva. Kan verkligen rekommendera den! 

 

/Daniella

 


Hotellet som överträffade förväntningarna

I går åkte jag upp till Stockholm för den traditionsenliga blogg-middagen hos bästa Ek Pr. Brukar alltid bli så trevligt och givande så har jag möjlighet åker jag väldigt gärna på den. 

Jag skulle få lyxen att checka in på det nya hotellet Downtown Camper by Scandic och hade innan inga förväntningar kring stället mer än att det säkert skulle vara bra. Kan berätta att förväntningarna överträffades. Jag gillade verkligen Hotellet jättemycket. Det kändes så genomtänkt och coolt med ett skönt naturligt tema om i nyanser som jag gillar.

1 Daniella Witte_Downtown camper hotel.jpg

Hade passat på att ha ett par möten innan jag checkade in så väl inne i hotellrummet fick det bli lite avkoppling i dagbädden som var fint platsbyggd längs fönsterpartiet. Väldigt mysigt! 

IMG_6360.JPEG

Så himla fint med mörk kork! Insåg när jag såg alla detaljer på hotellet att jag fortfarande grämer mig lite över att jag inte köpte Ilse Crafoord´s mörka korkbänk på Ikea när kollektionen Sinnerlig fortfarande fanns. Nåväl! 

5 Daniella Witte_Downtown Camper hotel.jpg
4 Daniella Witte_Downtown Camper hotel.jpg

Efter den trevliga middagen stupade jag i säng och vaknade sedan i morse till en strålande Stockholmsdag. Klockan var ställd på 06.45 för att jag skulle hinna med att uppleva deras lilla spa/retreat-avdelning uppe på taket. Detta visade sig bli den absolut bästa starten på dagen...

IMG_6361.JPEG

Gedigna pingisbord av Dunke Design i varje hisshall var en kul detalj som väckte min lust för lite spel och lek. Kul!

IMG_6359.JPEG
Foto | Daniella Witte

Foto | Daniella Witte

...ni ser! Med den där fantastiska utsikten tog jag ett varmt morgondopp i tidig morgonsol. Eftersom jag var upp med tuppen hade jag hela spa-avdelningen med pool och bastu helt för mig själv. Så underbart! 

Frukosten som var mycket god åt jag klädd i badrock, i loungen som låg i anslutning till badet. Ett mycket lugnare alternativ om man vill slippa den mer stimmiga frukostyran i den stora restaurangen nere på bottenplan.

Kika mer på hotellet här!

Nöjd, glad och nu hemma i ett något blåsigt Skåne igen! 
/D

Håll ögonen på de gröna blickfången!

Jag har knappt fattat att den härliga värmen kommit och det är lätt att man blir lite självupptagen i det, men förstod det mer tydligt när jag började se mig om på mina inomhusväxter. För nu gäller det minsann att vara på elerten med både vatten och näring.  

Mina kära Dr Westerlund’s fick plötsligt andnöd, blev ledsna, tappade doften och lite gulaktiga i bladen.... 

IMG_6321.JPEG

...så det var bara att försöka rädda det som rädda gick så en akut omplantering var nödvändig efter det att jag upptäckt att deras jord var på tok för näringsfattig. 

IMG_6189.JPG

Nu har jag klippt ner dem så att de kan tjocka till sig och samtidigt passade jag då på att sätta några sticklingar i vatten för att så småningom kunna plantera nya plantor. Perfekt som en gå-bort-present till vårens middagar. 

/D

 

En drömdag på terrassen!

Klockan är här 19.00 och kvällsljuset kunde inte vara vackrare.

IMG_6303.JPEG

Foto | Daniella Witte

Vi kunde verkligen inte önska oss ett bättre avslut på veckan . Solen som på riktigt värmde och energin från den som gjorde att vi med glädje jobbade på hårt för att få fram både trädgårdsmöbler, krukväxter och segeldukar. Jag har dessutom gett alla rabatter och vinterförvarade växter gödning för bästa start inför sommaren. 

Herregud som jag längtat efter att denna dagen skulle komma!! 

Hoppas ni också njutit för fulla muggar! Kram D

Scorpios Mykonos

IMG_6257.JPG

Låt oss starta upp helgen med en fantastisk semesterinspiration. Stället heter Scorpios Mykonos och hjärnan bakom designen är ingen mindre än Annabell Kutucu som också är känd från sina uppmärksammade projekt Casa Cook som jag tidigare skrivit om här

IMG_6250.JPG

Stället är skapat för att ge utrymme till kreativiteten och det sociala. Öppna ytor inredda med platser där du lätt kan slå dig ner ett gäng...

IMG_6255.JPG
IMG_6253.JPG

Medelhavskänslan har sin själ i minsta lilla detalj. Älskar trätaken med dess speciella mönster i kombination med de monokroma väggarna och golven i sten. 

IMG_6252.JPG
IMG_6259.JPG
IMG_6258.JPG

Foto | Steve Herud

Stranden bär den mest exklusiva sanden och här finner man med all sannolikhet ett speciellt lugn för själen som få ställen i världen kan bidraga med.  Söker man mindfullness blir det nog allt lite enklare att uppnå det på ett ställe som Scorpios Mykonos. 

 

Läs mer om detta magiska hotell här!

 

/D

11-kaffe & rosa blomstänk på entrétrappan

Precis lagom innan solen sprack igenom molnen flyttade jag och Roffe ut på entrétrappan för en välbehövlig arbetspaus med 11-kaffe. 14 grader i luften med en känsla som jag saknat så ofantligt mycket. 

3 Daniella Witte_entretrappa.jpg

Tidigare i helgen tog jag tag i just entrétrappan och gjorde den lite vårfin. Älskar mest gröna växter som Buxbom och gräs men några väl utvalda färgklickar här och där är verkligen inte fel. Föll för dessa söta Bergenior ( "Bergenia Hartzkristall" ) med en djupröd stam och fint rosa blommor. Från duktiga Mäster grön. 

2 Daniella Witte Entretrappa_begonia.jpg
Foto | Daniella Witte

Foto | Daniella Witte

Precis efter det att jag knäppt av några bilder kom solen och vi kunde njuta en liten stund innan det var dags att gå in och jobba igen. Längtar redan tills nästa tillfälle på trappan. 

Hm, ser att lyktan behöver sig en städning :) Nåväl, de fina krukorna i kortéstål kommer i alla fall från  Löddeköpinge plantskola i design av Jonte. Ska minsann investera i en till den här säsongen. Missa inte att besöka dem om ni är i krokarna. Verkligen en upplevelse!

 

Sol till er! /D

 

Veckans favoriter

Under påskveckan som gått har jag stött på ett gäng favoriter som jag delar med mig av i dag. Enjoy!

Casa Portugal.jpg

Semestertips! Portugal är ett land som verkligen fick mig och familjen på fall och som har många pärlor att upptäcka. Det bästa är att ta sig runt på egen hand så man får möjligheten till att bo på hotell och i privata bostäder som har det lilla extra. Casas Na Areia tipsade Lotta Agaton om i veckan och hit hade man inte tackat nej till att checka in på nästa gång vi är på resande fot i Portugal.

type o.jpg

Belysning! Type O presenterade den enkla men ack så vackra väggbelysningen Tilen Sepic Eclipse light sculpture . För mig som älskar de runda formerna så ser jag den som så vacker i sitt cirkulära ljus. 

IMG_6076.JPG

Skönhet! Efter en hopplös vinter för min hud har jag äntligen en modern hudvårdserie på badrumshyllan som på riktigt funkar för mig. Hada är underbara och närproducerade hudvårdsprodukter i snygg förpackning. Hittills är min favorit rengöringskrämen, ansiktsvattnet, serumkrämen och dagkrämen i kombination. Ser verkligen fram emot att prova på fler av deras sköna produkter. Säljs exklusivt hos Yasuragi Sweden

est-living-interiors-cliff-top-house-hareklein-1.jpg

Badrumsinspo! På tal om badrum så känns det här som en dröm, eller vad säger ni? Tänka att i det fria få möta dagen med en dusch under bar himmel. Se hela reportaget här!

strenghielm_labellevue.3.jpg
strenghielm_labellevue.8.jpg

Vackraste reportaget! Det finns ingen tvekan om att jag längtar till sol och värmeI senaste Elle Decoration hittar ni ett underbart vackert reportage av fotografen Anna Malmberg och stylisten Mari Strenghielm. De vackra bilderna tar oss runt i det svenskägda La Belle Vue B&B Charmant i Frankrike. Missa inte denna magiska inspiration! 

I dag snöar det igen här i Skåne så i dag ska jag passa på att jobba undan så att jag kan njuta lite av våren som sägs komma i morgon. 14 grader och sol utlovas det minsann!

 

Ha en fin dag! Kram D 

 

 

Tävling | Vinn startplats, hotellnatt och fest.

Att springa loppet Run Stockholm var något av det bästa som hände mig förra våren. Nu är det snart dags igen! Den 28/4 kl 10 går startskottet i Kungsträdgården för 5 eller 10 km genom några av Stockholms vackraste platser.

 

IMG_6207.JPG

 Tävling

I dag har jag glädjen att ge dig och en vän chansen att vinna en startplats i loppet Run Stockholm + Inbjudan till festen efter loppet på Urban Deli, där det bjuds på trerätters middag med en hedersplats vid mitt bord + En natt (28/4-29/4) på With Hotell som ligger i samma hus. 

Så här gör du för att delta i tävlingen: 

1. Motivera varför du vill vara med och springa loppet Run Stockholm?

2. Berätta vad som är det allra bästa med löpträning för dig och din kropp?

 

Skriv dina svar i kommentarsfältet. Vinnaren presenteras Söndagen den 8/4 kl 20.00.

Lycka till!!  

Tävlingen är avslutad. Ett stort GRATTIS till Lisa Tingwall som tog hem vinsten!

/Daniella

Välkommen våren

Hoppas ni har haft en riktigt skön påsk!

DW_Snodroppar_mork.jpg
Foto | Daniella Witte

Foto | Daniella Witte

Hurra! Våren är här och jag välkomnar den ödmjukast. Bilderna visar här och nu, i min gammeldags växande trädgård.

/D

 

Bedroom inspiration

Hoppas ni njuter av påsken och att ni får in lite återhämtning också?! Konsten att återhämta sig är inte alltid den lättaste men så viktig för balansen i livet. Själv är jag i otroligt behov genuin vila regelbundet av för att funka som bäst.

1 Elle Decoration_Sovrum_LU.jpg

Eftersom jag ser till att ha ett bra fokus på sinnerlig vila och återhämtning var det extra härligt att få uppdraget att skapa sovrumsinspiration för Elle Decoration.

På väggen som är målad i nyansen Spring Champagne från Jotum Lady, hänger en av Gudrid Syderbø ´s fantastiska art print. Kolla in dessa här!

2 Elle Decoration_sovrum_LU.jpg

Att ge vilans plats i hemmet den mest omfamnande inramningen med detaljer som förstärker den sköna upplevelsen i sovrummet......

Bilderna är nu ute i senaste numret av magasinet och med all information om vart ni kan hitta mina utvalda sovrumsdetaljer. Kika även gärna in i min portfolio för alla bilder. 

Njut av dagen vännner!

/D

Glad Påsk

Påsken är här och jag välkomnar den med ett lugn och utan förväntningar. Familjens lediga dagar ser jag fram emot och kommer bara ta mig an dem med en skön och lugn ledighetskänsla som förhoppningsvis kommer ge en fin energi till när väl våren anländer.

I kväll hade vi verkligen kvalitetstid! 

IMG_6111.JPG

Vi körde i vanlig ordning innan helg, bästa Tabatan för kropp och huvud med träningsgänget för att sedan grilla lamm, äta gott och spela kort med barnen. ....  Efter det såg vi en filmklassiker - ”Nyckeln till frihet” . Så otroligt fin!! Och den finns dessutom på Netflix! 

IMG_6110.JPG

Kunde faktiskt inte önska mig en bättre start på påskhelgen och det trots i brist på planer och förväntningar. Känns härligt! 

Önskar er en fin start på Påsken! 

kram D

Morgonen i köket & min åsikt om den nya "inrednings-eran"

Barnen har påsklov och jag kan inte undvika att själv känna lite härlig lov-feeling. Började morgonen med en uppfriskande power walk tillsammans med min fina vän Ulrica. Det var ett soligt och snötäckt lomma vi mötte dagen med. Riktigt härligt även om jag inte vill ha något annat än vår just nu. Nåväl, jag jobbar varje dag på att verkligen njuta av dagen som är så det kommer jag även göra i dag. 

När jag kom hem sov fortfarande pojkarna så jag passade på att göra lite våffelsmet till frukosten.

Köket_ägg_Daniella Witte.jpg
Köket_bakning_Daniella Witte.jpg

Sedan vi renoverade köket har jag en helt annan glädje till att laga mat. Det är en avkoppling samtidigt som det är kreativt. Här får jag tid att skingra mina tankar och idéer och det är ofta här jag kommer till goda beslut. 

Köket_Daniella Witte.jpg
Foto | Daniella Witte

Foto | Daniella Witte

Det jag älskar med mitt nya kök är att det nu är mycket ljusare och luftigare. Nyanserna som går ton i ton skapar en skön mjukhet som gör helhetskänslan väldigt harmonisk. När jag var i Stockholm senast lyxade jag till det med en ny tvål och handkräm från Frama. De passade verkligen perfekt till nyanserna i vårt kök. 

Läste en intressant krönika hos Frida som handlade om det "nya" sättet att inreda sitt hem på. Att vi allt oftare i inredningstidningarna ser hem som liknar museum där de svindyra möblerna går i ljusa toner, ton-i-ton och där man placerat en lika dyr vas på en piedestal med visset gräs i.......... 

Hennes inlägg skapade debatt vilket jag tycker bara är härligt och intressant. Min åsikt om detta fenomen är att vi gått en ny "inrednings-era" tillmötes som i en stylist eller yrkesinredares perspektiv tolkas till en ytterlighet i magasinen. Den vanligt inrednings-intresserade med normal inkomst, kanske dessutom med barn och husdjur, har självklart väldigt svårt för att applicera konceptet i sina hem men också i sitt sätt att leva. Men en grej med detta tror jag är väldigt viktig och det är att man inte får ta inrednings-stylistens el. stjärnarkitektens tolkning på "blodigaste allvar" utan mer se det som en inspiration till hur man på ett nytt sätt kan sätta en nyskapande ton i sin inredning. Att med ödmjukhet mot sig själv skapa sin egen lilla personliga tolkning, om man nu gillar det vill säga. Själv har jag varken råd eller lust att bo i ett ömtåligt hem men älskar däremot nya influenser och ser det som en fin inspiration och utveckling i skapandet. Dock fortsätter jag  att älska det tidlösa och folkliga hemmet som utstrålar värme och trivsamhet. Det kan ingen ta ifrån mig!!

/Daniella

 

 

Det bästa med påsken

Tack så fantastiskt mycket för alla överväldigande lyckönskningar och hejarop kring min flytt av bloggen. Ni är fantastiska och påskveckan kunde inte starta på ett bättre sätt. För er som fattas kategorier så kan jag meddela att de är på G. 

Hur funkar det föresten att kommentera? Det verkade nämligen vara lite strul i går.

1 Still life Eastern_Daniella Witte.jpg
Still life eastern _ Daniella Witte.jpg

Och på tal om påsken så älskar jag den. Det är en positiv högtid som ger kraft och tillfälle till att umgås med familj och vänner. Vår helg ser ut att bli en blandning av häng med vänner men också en del fix här på gården. Vi tar det lite spontant eftersom det brukar bli bäst. Mer om gårdens projekt senare i veckan.

Satte lite påskkänsla häromdagen som blev i form av ett stilleben på vårt svarta skåp där alltid min favoritvas står placerad. Med lite ris i den utifrån, enkla fjädrar och några söta ägg och ett ljus så blev faktiskt ett mysigt blickfång vid vår matplats i köket. Lite färglöst kanske men i morgon ska jag pigga upp andra delar av mitt hem med mer inslag av grönt och små godis-gömmor på borden . Alltid härligt! 

Vad gillar ni mest med påsken?

/Daniella

Välkomna hem till mig!

Porträtt Daniella Witte _ blogg 2018.jpg

Ja, för detta är faktiskt mitt riktiga hem. Min alldeles egna sida där ni kan hitta både min blogg, portfolio och shop. Ni kan inte ana så uppfylld av förväntan och energi jag är i detta just nu. Till att forma och ta hand om mitt varumärke på bästa sätt, in i nyskapande och inspirerande energier. Det känns i hela kroppen att detta kommer bli bra och jag har lite justeringar här att göra ännu men för att få det till den allra bästa nivån ber jag er om feedback och önskemål. Vad är bra och vad kan jag göra bättre? Finns det något ni saknar eller önskar? Snälla, skriv gärna några rader om hur era tankar går.

Med detta hälsar jag er återigen varmt välkomna till mitt hem!
 

/Daniella

 

 

Skulptur, drömkök & fotografi

All smakfull formgivning som där ligger en varsam hand bakom undgår nog inte att beröra de flesta. Perfektionen visar sig med stor kraft och slår sig direkt in i hjärtat. Så upplever i alla fall jag det när de där speciella skapelserna dyker upp framför min näthinna.

Skärmavbild 2018-03-26 kl. 19.43.47.png

Lika praktfull som vacker! Skulpturen i sten av Bo Arenander är en av de senaste konstverken hos Odem Atelier. Modern konst har aldrig varit så het att investera i som nu och om man har 65 000 kr över är det bara att slå till.

Nordiska Kök OAK 2.jpg

Köket i mörk ek som för mig ger känslan av ett äkta drömkök. Wow, så fint! Nordiska kök har gjort det igen och i vanlig ordning med en snygg och välbalanserad styling av duon Sundling & Kickén

Close Contact.jpg

Uppmärksammade och konceptuella projektet "Close Contact" var ett samarbete mellan Norm architects och Sørensen Leather. Nu finns dessa vackra fotografier att köpa som prints hos Paper Collective. Det här exemplaret är redan på väg till mig med posten just nu. 

Se till att njut av det vackra i livet!

/Daniella

Blickfång för ro och harmoni

Jag fastnar i att ge min inredning mjuka övergångar och med bara enstaka hårda kontraster. Detta för att skapa ett flow och en harmoni som ger mitt sinne ro. Varför det? Jo, för det är precis det jag önskar av mitt hem när jag är ledig och vill finna avkoppling. 

Foto | Daniella Witte

Foto | Daniella Witte

Jag är på väg att forma om här hemma och min inredning ton-i-ton skapar jag dominerande med möbler tillverkade i sten, gediget trä som går i samma ton som våra golv. Ull, bomull och lin är textilerna gjorda av och detaljerna är som vackrast som klarglas, keramik, rå metall, gjutjärn, sten eller massivt trä. Allt i närliggande nyanser. Naturens tillgångar i sin renaste form helt enkelt. Mina möbler är en mix mellan gammalt och nytt. Alltid den mest personliga kombinationen. 

/Daniella

Hemma hos Oliver Gustav

Tar en dag i sänder, och hittar just nu främst inspiration inifrån genom att ge mig själv stunder som ger plats för ett öppet sinne. I kväll tittade jag dock in på Pinterest och såg den vackra sovrumsbilden från Oliver Gustav´s hem. Jag är och har allt varit fascinerad av hans stil och känsla för inredning.

_1521-KlS3Ii1E_qY23ChORgthwA.jpg

Wabi Sabi när det är som bäst! Enkelt, avskalat med ändå med en viss dramatisk värme.

_1588-jiol0748U9W2kwooHDG3cQ.jpg
_1554-siEH42GvtMerz2GlD1U3Ew.jpg
_1597-kEJ6zQCUr2u11oHcCWSvTw.jpg

Konst är ett väldigt tilltalande sätt att tillföra en struktur och nyans till inredningen, som man sedan kan följa upp i detaljer som exempelvis placeras under tavlan i ett stilleben.

_1608-WsiO94I3gMylBJUIglidSA.jpg

Foto | Heidi Lerkenfeldt

Ja, sovrummet var allt det rum jag fastnade mest för i hans hem. Så fridfullt!

Läs hela reportaget här!

 

/Daniella

 

Slow blogging & längtan till terrassen

Som ni säkert märker slow-bloggar jag just nu. Det för att få lite distans och reflektera över hur jag vill fortsätta framöver. Efter en överansträngd höst har jag fått signaler om att tagga ner och med det också känt att energin inom vissa delar i mitt jobb tacklat av, och eftersom jag känner mig själv så pass väl vet jag också att det är ett tydligt tecken på att se mig om för nya sätt att jobba på. Kreativiteten måste tas om hand, annars dör den.

Foto | Daniella Witte

Lika mycket som jag längtar till vår och sommar just nu, lika mycket längtar jag efter att landa i mitt "nya" fokus. Det är en process som innebär tålamod och tid, men jag är snart där. Fram till dess får ni stå ut med ett långsammare blogg-tempo men för det kan ni självklart fortfarande följa mig på Instagram. Missa inte det!

Terrassen här hemma står bara och väntar på att bli omhändertagen. - Åh, vad det kliar i fingrarna. En härlig känsla!

Kram till er! /Daniella

Den nutida inrednings-aritekturen

Jag vill påstå att det händer så oroligt mycket just nu i inredningsvärlden och inte minst i samarbetet med arkitekterna. Internationella influenser drar in över den skandinaviska design-eran och allt blandas upp i en spännande kompott.

Den här interiören är skapad av Susanna Coats och uppförd i Spanien. Miljön är född med en klar anknytning till naturen, omgivningen och framförallt luften. Huset har därför fått namnet Oxygen house.

Mest naturliga toner från vitt till greige men med väl utvalda och balanserade svarta kontraster som jordar inredningen. Svarta fönster är något vi kommer få se mer av även här hemma i Sverige. Ett tydligt formspråk både interiört och exteriört och som passar utmärkt in i den nordiska stilen.

Gillar speciellt den här vyn med en spaljé som skiljevägg. Ett snyggt och trevligt inslag!

Foto: Mauricio Fuertes  | Design: Susanna Cots

Ja, den naturliga inredningen är sannerligen något vi aldrig kommer tröttna på oavsett om vi befinner oss här i Sverige eller i Spanien. Eller vad säger ni? Det viktigaste är dock att lyssna på sin omgivning, husets ursprung och sin egen goda smak förstås.

Det här huset kan ni se mer av här!

Ha en fin dag! /Daniella