2016 års karameller

Hoppas ni all hade en stämningsfull kväll igår. Precis som min kära vän Kristin så bjuder även jag på några utvalda karameller från 2016.... A4494BE5-D60B-4664-8404-CBE2511CB4D5

Foto | Daniella Witte

  1. Mitt hem i Elle Decoration. Väldigt kul men samtidigt lite vemodigt och ångestladdat. Om det blir en nästa gång kommer jag inte plåta det själv..... Man lär så länge man lever!
  2. Otroligt roliga jobb för Ikea Livet hemma har delvis präglat hela 2016. Min utvalda bild är en av mina personliga favoriter. Älskar att jobba med ljuset när jag skapar en bild.
  3. Naturens kraft och magik ger mig inspiration och välmående. I min vardag längtar jag jämt efter att få vara ännu närmare de vackraste delarna av den.....
  4. Ett fint samarbete och hantverk. Handgjord bruks-keramik av mig och Ann-Katrin Braf som jag hoppas vi ska utveckla till något ännu mer framöver.
  5. Inspirationsjobben jag gör för Elle Decoration är de mest utvecklande men också de svåraste. Jag växer genom dem och tillåter mig testa nya uttryck. Är så tacksam över att Svante ger mig detta förtroende. Kika gärna in i min portfolio!
  6. Enkelhet när den är som bäst.
  7. Jag mår extra bra när ljuset strålar in genom våra fönster därhemma. Ljusets kraft är ovärderligt.
  8.  Kunde aldrig ana att vårt poolbygge skulle ge så mycket glädje och livskvalitet. Här har vi ägnat väldigt många härliga stunder under 2016.
  9. En omtyckt bild från bloggen som jag känner fått en ny gnista och framgång under året. Dessutom blev jag för andra året i rad nominerad till Årets Inredningsbloggare. Så himla kul!! Om ni inte har röstat har ni nu chansen att göra det här fram till den 9/1. 

Ha nu en skön nyårsdag fina ni!

/Daniella