Inspiration från helgen!

En lååång bloggpaus men den har verkligen suttit på sin plats för att inse vilken balans jag vill hålla i mina sociala medier för att fortfarande känna glädjen i det. 

Självklart ska jag inte sluta blogga så i dag kör jag igång igen fast nu med mer fokus på livet och hur jag inspireras och finner en hållbar väg genom det. 

 

IMG_1710.JPG

I helgen som var firade min familj mig på det mest inspirerande sätt. Min 40-årspresent blev en ljuvlig helg i ett stort gammalt hus i Småland, precis vid en sjö, i närheten av Asa herrgård. Såå fint och härligt på alla sätt!

 Som den jungfru jag är fyllde jag år den 3/9 men då var jag på en härlig resa med mitt tjejgäng så därav ett lite senare firande med familjen. 

 

IMG_1722.JPEG

När vi vaknade på lördagsmorgonen fick vi uppleva årets första frost. Fåren ”sjöng” i hagarna vid den uppvärmda sjön som ångade upp som hundratals älvor vilket verkligen gjorde morgonen helt sagolikt magisk. Naturens väsen inspirerar mig och ger mig det där själsliga lugnet som inget annat.  

 

IMG_1804.JPEG
IMG_1748.JPG
IMG_1780.JPEG

Lördagen fylldes av fiske, promenader, en tupplur för att sedan avslutas på fina Asa Herrgård där vi innan den goda middagen badade i deras badtunnor nere vid sjön. Min syster och hennes sambo (som är bryggmästare på Remarlöv ölbryggeri)  hade fixat godaste ölen till alla med en specialdesignad etikett tillägnad 40-åringen. Grymt nice ju!!

Känner i dag en stor tacksamhet till livet och med insikten hur viktigt det är att hålla ihop och uppleva livet tillsammans med de som verkligen betyder något!

/Daniella