En välbehövlig & lyxig makeover i vår hall!


I betalt samarbete med Habo Selection


När man lever som barnfamilj så är det nog just hallen som slits mest. Dörrhandtaget till gästtoaletten hängde på trekvart och våra läderhandtag på byrån, ja de var söndertrasade. Man kan minst sagt säga att hallen var i ett stort behov av en uppfräschning.

8 Habo selected collection.jpg

Resultatet blev bland annat ett nytt modernt handtag till vår svartmålade spegeldörr som leder in till gästtoaletten. Åh, det blev en sådan skillnad. Vi blev supernöjda med resultatet och det kanske låter dumt men nu känns det faktiskt lyxigare att gå in på toaletten. Ett bevis på att detaljerna verkligen gör skillnad.

1 Habo selection collection_LU.jpg
4 Habo selection collection_LU.jpg

Habo Selection ´s kollektion TS är skapad med design av en av sveriges mest tongivande arkitekter och formgivare. Nämligen Thomas Sandell.

Dörrhandtag för både inomhus och utomhusbruk. Knoppar, beslag och kökshandtag ingår i den gedigna kollektionen och materialen är krom och mässing. Här ser ni vår byrå som nu fått ett helt nytt utseende med nya knoppar i krom.

5 Habo selection collection_.jpg
6 Habo selected collection.jpg

Foto | Daniella Witte

En väldigt fin detalj i kollektionen är de lite större knopparna/krokarna som tillsammans med de mindre knopparna fick bli en riktigt schysst funktion innanför entrédörren. Här tänker jag att gäster främst kommer hänga av sig men den ger också plats för exempelvis sjalar nycklar, kepsar och hattar.

Hela kollektionen TS från Habo Selection känns så otroligt gedigen och välgjord. Den har en tyngd och slutfinish som berättar om högkvalitativa produkter som kommer hålla väldigt länge.

Nöjd och glad över resultatet i vår hall så önskar jag er en riktigt härlig helg!

/Daniella

Inlägget var ett betalt samarbete med Habo Selection.