Önskningar som faller in och kan göra skillnad

Hoppas ni alla haft en fin helg!

Jag känner så himla starkt för att inspirera till att göra någon form av positiv skillnad. Mycket handlar om att först och främst utgå från min inre glöd och lyssna till den. Den talar mycket till mig och jag kämpar med att hålla lugnet och sortera upp alla välsignelser för att inte bli stressad av dem.

Förra veckan frågade jag mina följare genom mitt konto på Instagram vad de skulle vilja önska mer eller mindre av hos mig i mina sociala medier. Svaren var många men faktiskt ganska lika vilket jag ser som positivt.

Foto | Daniella Witte

Foto | Daniella Witte

Jag såg det som väldigt positivt eftersom alla önskningar kom med ungefär samma mål som jag själv någonstans visualiserat. Det känns här som jag kanske bara lyfter positiva önskemål men det var faktiskt inte en enda önskning om att jag skulle ta bort något eller att något jag gjorde var dåligt. Det är snälla följare jag har! :)

Här kommer önskningarna som jag vet kommer falla in och förhoppningsvis göra skillnad på sikt:

  • Hållbar inredning & konsumtion - Det här ämnet brinner jag så himla mycket för och i dagens bild från mitt vardagsrum kan ni se ett exempel hur jag satsa miljövänlig och hållbar inredning.

  • Mer naturbilder - Naturen läker mig och ger mig inspiration så visst delar jag mer än gärna med mig av den.

  • Att förändra hemmet med det som man redan har - Fina exempel på detta tycker jag verkligen är ett bra ämne för min blogg. Japp, mer sådant får det bli!

  • Yoga - Det här är något jag utövar varje vecka för att hitta inre kraft och balans. Tror att det kommer vara med här på ett hörn eftersom Yogan i allra högsta grad finns med som en del i mitt skapande.

  • Vårt stallprojekt - Ett underbart projekt som jag redan börjat visa lite från på min Instagram. Här på bloggen kommer en första del av det väldigt snart.

  • Moodboards och närbilder som visar material och färginspiration - Älskar att skapa denna typen av inspiration så gärna det för min del.

  • Gemenskap och närvaro - Tänk så viktigt detta är! Att vi håller ihop, inspirerar och hjälper varandra. Jag vill jobba tillsammans med andra kreatörer och inspiratörer för att jag tror det är så vi alla utvecklas och får oss att känna en mening. Även att jag själv är med på en och annan bild kanske inte heller är så dumt. Jobbar på det! :)

  • Inredningsuppdrag och fotojobb - Jag brukar dela med mig av det färdiga resultatet men tänker att även “behind the scenes” kan vara spännande att dela.

Har ni några fler önskemål eller synpunkter om min blogg och mitt Instagram-konto får ni mer än gärna dela med er av det i kommentarsfältet.

Kram D