Med kärlek för glögg & julstjärnor!

Har ni börjat juldekorera hemma än? Jag brukar vara ute i god tid men har faktiskt tagit det väldigt lugnt det här året. Tänker varje år att det är sista året vi hänger upp våra pappersstjärnor som knappt håller ihop längre. De har säkert 15 år bakom sig men är så fina både i ljus och form så lite tejp har fått rädda stjärnorna de sista fem åren. Får väl se hur det blir i år då!

5 Watt & Veke.jpg
1 Watt & Veke.jpg

Förra året vid den här tiden jobbade jag för Watt & Veke och tolkade då bilder av deras nya julbelysningar för det här året. En och annan pappstjärna fanns med i kollektionen men mest var det lite annorlunda alternativ till de traditionella julbelysningarna som fanns med. Dessa kan man nu se vara till salu lite här och var ute i handeln.

Watt & Veke_Helsinki.jpg
Foto & Styling | Daniella Witte för Watt & Veke

Foto & Styling | Daniella Witte för Watt & Veke

Jag är så nyfiken på hur ni dekorerar inför julen och om ni hinner njuta av det? Är det fullt ös med extra allt eller kör ni mer sparsmakat som jag gör? Oavsett tycker jag det är så härligt att känna stämningen som alla bidrar med till denna högtid. Har verkligen en längtan till glögg och juleljus nu och i år har jag faktiskt sett till att ta det rätt lugnt jobb-mässigt under December så jag kan få njuta lite extra tillsammans med min familj. Det gäller att passa på!

Ta hand om er!

/Daniella