Skulptur, drömkök & fotografi

All smakfull formgivning som där ligger en varsam hand bakom undgår nog inte att beröra de flesta. Perfektionen visar sig med stor kraft och slår sig direkt in i hjärtat. Så upplever i alla fall jag det när de där speciella skapelserna dyker upp framför min näthinna.

Skärmavbild 2018-03-26 kl. 19.43.47.png

Lika praktfull som vacker! Skulpturen i sten av Bo Arenander är en av de senaste konstverken hos Odem Atelier. Modern konst har aldrig varit så het att investera i som nu och om man har 65 000 kr över är det bara att slå till.

Nordiska Kök OAK 2.jpg

Köket i mörk ek som för mig ger känslan av ett äkta drömkök. Wow, så fint! Nordiska kök har gjort det igen och i vanlig ordning med en snygg och välbalanserad styling av duon Sundling & Kickén

Close Contact.jpg

Uppmärksammade och konceptuella projektet "Close Contact" var ett samarbete mellan Norm architects och Sørensen Leather. Nu finns dessa vackra fotografier att köpa som prints hos Paper Collective. Det här exemplaret är redan på väg till mig med posten just nu. 

Se till att njut av det vackra i livet!

/Daniella