Hotellet som överträffade förväntningarna

I går åkte jag upp till Stockholm för den traditionsenliga blogg-middagen hos bästa Ek Pr. Brukar alltid bli så trevligt och givande så har jag möjlighet åker jag väldigt gärna på den. 

Jag skulle få lyxen att checka in på det nya hotellet Downtown Camper by Scandic och hade innan inga förväntningar kring stället mer än att det säkert skulle vara bra. Kan berätta att förväntningarna överträffades. Jag gillade verkligen Hotellet jättemycket. Det kändes så genomtänkt och coolt med ett skönt naturligt tema om i nyanser som jag gillar.

1 Daniella Witte_Downtown camper hotel.jpg

Hade passat på att ha ett par möten innan jag checkade in så väl inne i hotellrummet fick det bli lite avkoppling i dagbädden som var fint platsbyggd längs fönsterpartiet. Väldigt mysigt! 

IMG_6360.JPEG

Så himla fint med mörk kork! Insåg när jag såg alla detaljer på hotellet att jag fortfarande grämer mig lite över att jag inte köpte Ilse Crafoord´s mörka korkbänk på Ikea när kollektionen Sinnerlig fortfarande fanns. Nåväl! 

5 Daniella Witte_Downtown Camper hotel.jpg
4 Daniella Witte_Downtown Camper hotel.jpg

Efter den trevliga middagen stupade jag i säng och vaknade sedan i morse till en strålande Stockholmsdag. Klockan var ställd på 06.45 för att jag skulle hinna med att uppleva deras lilla spa/retreat-avdelning uppe på taket. Detta visade sig bli den absolut bästa starten på dagen...

IMG_6361.JPEG

Gedigna pingisbord av Dunke Design i varje hisshall var en kul detalj som väckte min lust för lite spel och lek. Kul!

IMG_6359.JPEG
Foto | Daniella Witte

Foto | Daniella Witte

...ni ser! Med den där fantastiska utsikten tog jag ett varmt morgondopp i tidig morgonsol. Eftersom jag var upp med tuppen hade jag hela spa-avdelningen med pool och bastu helt för mig själv. Så underbart! 

Frukosten som var mycket god åt jag klädd i badrock, i loungen som låg i anslutning till badet. Ett mycket lugnare alternativ om man vill slippa den mer stimmiga frukostyran i den stora restaurangen nere på bottenplan.

Kika mer på hotellet här!

Nöjd, glad och nu hemma i ett något blåsigt Skåne igen! 
/D