Från yogahelg i Torekov till designvecka i Milano

Det är drastiska vändor i mitt liv just nu. Stora kontraster som jag bara mår bra av.

I år fyller jag 40 år och det gör min fina vän Emma också. I present gav vi varandra en Yogahelg på Torekov spahotell som var nu i helgen.


IMG_6414.JPEG

Solen sken över vackra Torekov och mellan både intensiva och lugnare yogapass tog vi en härlig promenad ner till havet. För när jag är nära detta väsen måste jag alltid bara gå ner och känna havets doft och energi. Havet har en förmåga att få mig att känna livet i en frihetskänsla som i sitt slag är magisk.

IMG_6411.JPEG

Havets vackra blå kontrast till sand och sten.  

IMG_6416.JPEG

Yogahelgen gav mig inte bara en värdefull och mysig stund med min väninna, den fick mig också att känna mig stark och skör på samma gång. Den hjälpte till att få mig att fokusera på kroppen och vart jag befinner mig sinnerligt i stunden vilket i sin tur ger mig vägledning till vilka val och handlingar som passar mig just nu. Livet får genom yogan liksom en liten assistans som egentligen ingen annan än jag själv står för. 

I morgon bitti kommer jag starta upp min dag med yoga för att hitta rätt fokus inför veckans Milano-resa som självklart blir en stor kontrast till helgens forum, MEN det är detta jag älskar. Livets olika upplevelser!!!

IMG_6413.JPEG

 

För er som är intresserade av en helg som jag och Emma gjorde så kan jag tipsa om att grymma Malin och Liz kommer skapa en liknande upplevelse genom Taudien training i Torekov under Oktober månad.  

/D