Drömmen om det underhållsfria sommarhuset!


I går när vi var i Torekov körde vi en sväng längs kusten för att kolla in potentiella projekt/tomter för ett sommarhus. Det finns verkligen små guldkorn därute.

 Eftersom vi har en hel del projekt igång jämt och ständigt här hemma i vardagen finns det finns en dröm om ett ställe där det är tyst och där man bara kan koppla av.
Det innebär att sommarhuset skulle så gott som underhållsfritt och vara placerat på en naturtomt som fick leva sitt egna lilla liv.

est-living-global-interiors-m-arkitektur-5.jpg

Huset jag bloggar om i dag ligger på Gotland och är byggt i lärkträ. Jag tycker det är snyggast när huset i sitt material bara smälter in i naturen, precis som det här gör. Hade inte behövt ett lika stort och välutrustat sommarhus som det här men det känns ändå inspirerande.

est-living-global-interiors-m-arkitektur-3.jpg
est-living-global-interiors-m-arkitektur-6.jpg

Sommarhus eller inte, en utedusch är för mig ett måste. Har ni inte en sådan så skaffa en. En ovärderlig frihetskänsla att duscha utomhus.

est-living-global-interiors-m-arkitektur-8.jpg
Foto | Emma Jönsson Dysell

Foto | Emma Jönsson Dysell

Gråa nyanser toni ton med en och annan kontrast i kortenstål. Lyxa till det med pool kan man självklart göra men för min det vill jag undvika det underhållet. Förhoppningsvis finns det i närheten en sjö eller hav att bada i .

Se fler bilder och läs hela reportaget här!

I morgon landar jag i Milano och hoppas på att dela med mig av lite bilder därifrån!

/D