Tävling | Vinn startplats, hotellnatt och fest.

Att springa loppet Run Stockholm var något av det bästa som hände mig förra våren. Nu är det snart dags igen! Den 28/4 kl 10 går startskottet i Kungsträdgården för 5 eller 10 km genom några av Stockholms vackraste platser.

 

IMG_6207.JPG

 Tävling

I dag har jag glädjen att ge dig och en vän chansen att vinna en startplats i loppet Run Stockholm + Inbjudan till festen efter loppet på Urban Deli, där det bjuds på trerätters middag med en hedersplats vid mitt bord + En natt (28/4-29/4) på With Hotell som ligger i samma hus. 

Så här gör du för att delta i tävlingen: 

1. Motivera varför du vill vara med och springa loppet Run Stockholm?

2. Berätta vad som är det allra bästa med löpträning för dig och din kropp?

 

Skriv dina svar i kommentarsfältet. Vinnaren presenteras Söndagen den 8/4 kl 20.00.

Lycka till!!  

Tävlingen är avslutad. Ett stort GRATTIS till Lisa Tingwall som tog hem vinsten!

/Daniella