Japonism

Den japanska konsten att bli mer nöjd med livet. Japonism. 

Väl hemma från en riktig vårboost och energigivare som heter duga. Run Stockholm hade sitt lopp i går och jag är så glad och uppfylld av både min prestation och allt härligt och människorna som var där. 

Väl hemma från en riktig vårboost och energigivare som heter duga. Run Stockholm hade sitt lopp i går och jag är så glad och uppfylld av både min prestation och allt härligt och människorna som var där. 

IMG_7137.JPEG

På köksbordet låg ett paket och väntade på mig som skänkt från ovan eftersom jag senaste tiden verkligen börjat intressera mig på riktigt för den japanska livssynen. En bok om hur japanerna funnit balans genom traditioner, filosofier och konstformer och hur man kan förbättra sitt liv genom ett Wabi-Sabi-perspektiv mm. Jag bläddrar i den och ser att den både är fylld av tänkvärda tips och vackra bilder. 

Ser fram emot att sitta i vårsolen och läsa denna fina bok. Tack Harper life!

/Daniella