Veckans favoriter

Under påskveckan som gått har jag stött på ett gäng favoriter som jag delar med mig av i dag. Enjoy!

Casa Portugal.jpg

Semestertips! Portugal är ett land som verkligen fick mig och familjen på fall och som har många pärlor att upptäcka. Det bästa är att ta sig runt på egen hand så man får möjligheten till att bo på hotell och i privata bostäder som har det lilla extra. Casas Na Areia tipsade Lotta Agaton om i veckan och hit hade man inte tackat nej till att checka in på nästa gång vi är på resande fot i Portugal.

type o.jpg

Belysning! Type O presenterade den enkla men ack så vackra väggbelysningen Tilen Sepic Eclipse light sculpture . För mig som älskar de runda formerna så ser jag den som så vacker i sitt cirkulära ljus. 

IMG_6076.JPG

Skönhet! Efter en hopplös vinter för min hud har jag äntligen en modern hudvårdserie på badrumshyllan som på riktigt funkar för mig. Hada är underbara och närproducerade hudvårdsprodukter i snygg förpackning. Hittills är min favorit rengöringskrämen, ansiktsvattnet, serumkrämen och dagkrämen i kombination. Ser verkligen fram emot att prova på fler av deras sköna produkter. Säljs exklusivt hos Yasuragi Sweden

est-living-interiors-cliff-top-house-hareklein-1.jpg

Badrumsinspo! På tal om badrum så känns det här som en dröm, eller vad säger ni? Tänka att i det fria få möta dagen med en dusch under bar himmel. Se hela reportaget här!

strenghielm_labellevue.3.jpg
strenghielm_labellevue.8.jpg

Vackraste reportaget! Det finns ingen tvekan om att jag längtar till sol och värmeI senaste Elle Decoration hittar ni ett underbart vackert reportage av fotografen Anna Malmberg och stylisten Mari Strenghielm. De vackra bilderna tar oss runt i det svenskägda La Belle Vue B&B Charmant i Frankrike. Missa inte denna magiska inspiration! 

I dag snöar det igen här i Skåne så i dag ska jag passa på att jobba undan så att jag kan njuta lite av våren som sägs komma i morgon. 14 grader och sol utlovas det minsann!

 

Ha en fin dag! Kram D