Scorpios Mykonos

IMG_6257.JPG

Låt oss starta upp helgen med en fantastisk semesterinspiration. Stället heter Scorpios Mykonos och hjärnan bakom designen är ingen mindre än Annabell Kutucu som också är känd från sina uppmärksammade projekt Casa Cook som jag tidigare skrivit om här

IMG_6250.JPG

Stället är skapat för att ge utrymme till kreativiteten och det sociala. Öppna ytor inredda med platser där du lätt kan slå dig ner ett gäng...

IMG_6255.JPG
IMG_6253.JPG

Medelhavskänslan har sin själ i minsta lilla detalj. Älskar trätaken med dess speciella mönster i kombination med de monokroma väggarna och golven i sten. 

IMG_6252.JPG
IMG_6259.JPG
IMG_6258.JPG

Foto | Steve Herud

Stranden bär den mest exklusiva sanden och här finner man med all sannolikhet ett speciellt lugn för själen som få ställen i världen kan bidraga med.  Söker man mindfullness blir det nog allt lite enklare att uppnå det på ett ställe som Scorpios Mykonos. 

 

Läs mer om detta magiska hotell här!

 

/D