Pärlan på Mallis by Mija Kinning

Ett semesterboende på Mallis! Kan tänka mig att många av er någon gång drömt om det eller kanske rent av letar efter det perfekta objektet just nu? 

16 Loveliving.jpg

Min fina vän och kollega Mija Kinning har under våren skapat en inredningsdröm i Palma som heter duga och jag är så glad att få visa er det färdiga resultatet här på bloggen i dag.  Antich 36 är det första projektet som det nystartade bolaget Love Living åstadkommit och jag kan avslöja att fler redan står för dörren att sätta tänderna i. Mija och hennes team letade länge innan denna oemotståndliga pärla dök upp. Självklart var det ett gigantiskt renoveringsprojekt men Mijas öga och vision om den perfekta planlösningen visade sig vara möjlig så betänketiden var inte så lång innan de bestämde sig för att slå till. Resultatet blev minst sagt ett drömboende och nu står det komplett till salu för den medvetna köparen. Det bästa av allt är att all inredning ingår vilket verkligen är unikt i sig. Det är helt enkelt bara att flytta rakt in i denna härliga oas!

5 Loveliving.jpg
4 Loveliving.jpg

Hela inredningen går i jordnära toner och mixen av gedigna och slitstarka material ger verkligen en heminredning som både känns personlig och tidlös.

6 Loveliving.jpg
11 Loveliving.jpg

Jag som har jobbat med Mija vet att inte en enda detalj går åt slumpen när hon skapar en inredning. Varenda lite pinal är noga utvald för att passa in och ge den bästa funktionen till helheten.

8 Loveliving.jpg
7 Loveliving.jpg

Köket är från Ballingslöv och går i en väldigt fin grå ton mot det sandfärgade stengolvet. Här kan man också se effekten av att ta in udda vintage-möbler och detaljer som på ett snyggt sätt möter och mjukar upp de moderna linjerna.

Även detaljer som de gamla fönstren med karaktär och luckor renoverades varsamt för att behålla känslan av historia och charm.

13 Loveliving.jpg
14 Loveliving.jpg
9 Loveliving.jpg
10 Loveliving.jpg

Båda sovrummen är skapade för att man ska känna sig privat om man tillexempel är två par som bor här samtidigt med egen dusch och toalett. Som en känsla av att vara på hotell fast ännu bättre.

15 Loveliving.jpg
Foto | Stefan Larsson

Foto | Stefan Larsson

Självklart finns det dessutom en fantastisk takterrass till lägenheten med plats för både umgänge och avkoppling. Så himla härligt! 

Mija har sagt till mig att hon verkligen ville att den här lägenheten skulle bli så bra att det skulle vara svårt att sälja den när väl den dagen kom. Nu är den här och jag kan lova er att hon så himla gärna skulle vilja behålla den själv....... Den känslan kan vi nog alla förstå. Visst är detta boende bara helt fantastiskt!?

Om du är intresserad av att läsa mer om lägenheten som nu är till salu kan du gå in här för mer information. Love Living har även en Facebook-sida som ni kan kika på här.

 

/Daniella