Ett bättre dygn på bästa Mj´s i Malmö!

Efter eventet i torsdags begav vi oss vidare till bästa hotell Mj´s. En magisk favorit som man har svårt att lämna när man väl checkat in.....

4 Mjs.jpg

Vi dissade solen och de fullsatta uteserveringarna på Lilla torg och landade istället, både kväll och morgon, i restaurangen med minst sagt det "lilla extra" som faktiskt gör det här hotellet otroligt unikt. Som att vara på en helt annan och annorlunda, rofylld plats någonstans i världen...... Stämningen är verkligen helt fantastisk här!

6 mjs.jpg

Så värdefullt att träffa kollegor på det här viset! 

Godaste maten serverades och vi alla tre kände nog att kvällen gav mycket på många plan. Vi delade med oss av livets erfarenheter och öden och flera gemensamma nämnare visade sig ligga till grund för det liv vi alla lever i dag.

2 Mjs.jpg
1 Mjs.jpg

God sömn blev det efter den sagolika avsmaknings-middag kvällen innan med Kristin och Diana.

Rummen är också så mysiga och har en sådan skön, modern flirt med sjuttiotalet tycker jag.  Här blev det lite lugn och ro för jobb innan frukost.

3 Mjs.jpg
7 Mjs.jpg

Det bästa som finns! Gott om tid för en njutbar frukost i en vacker miljö och med mysigt sällskap. Ja, detta blev en fin start inför den händelserika helgen som nu varit. Inte så mycket återhämtning dock så den har jag planerat in i morgon för att orka med att prestera 100% på de roliga jobb och aktiviteter som står för dörren kommande vecka. Balans!

Kram D