Vårt nymålade plank runt uteplatsen i morgonsol!


I betalt samarbete med Jotun


Vi vår köksingång på östra gaveln av huset ville vi skapa oss en mysig uteplats i morgonsol. För att göra den extra mysig och ombonad bestämde vi oss för att bygga ett tidsenligt träplank av lösvirke, med en öppningsbar port mot gårdsplanen. Allt för att gör denna uteplats så privat som möjligt. 

Jotun_Demidekk_Daniella (kopia).jpg

Hela planket målade jag med Jotun DEMIDEKK Brilliant White speciellt framtagen för husväggar i trä.

Solen steker denna dag och jag passar på att måla när den är på väg bort från denna sidan av huset. 

Jotun_Demidekk_Pensel.jpg
Jotun_Demidekk_Daniella Målar.jpg

Andra omgången målning i den varmt ljusgrå nyansen S 1502-y. För mig är att måla en skön avkoppling samtidigt som jag njuter av det snabba resultatet av att helheten sätter sig och att allt blir så fint. 

Jotun_Demidekk_Grupp.jpg
Jutun_Demidekk_Detalj plank.jpg

 

Färgen DEMIDEKK Brilliant White är extra slittålig och är självrengörande. Detta passar oss väldigt bra eftersom vi här ute på slätten är rätt utsatta för olika väderförhållanden.  Den nyans vi valt tycker jag är lika snygg mot gatustenen som till våra möbler i teak, zink och betongkrukor med gröna växter som ger den där fräscha känslan till uteplatsen. Allt tillsammans ger en ljus och härlig utomhusstämning som passar superfint till vårt vita hus. Här kommer vi ägna många sköna frukostar i sommar! 

Färg-appen! Jag vill passa på att tipsa er om Jotuns nya smarta app som hjälper dig att hitta rätt färg till ditt hem. Läs mer om den här !

 

Daniella