New Simply Linen | The favorites to my Ikea Sofa


I betalt samarbete med Bemz

- med 15% rabatt på ett köp t.o.m den 30/6 2018. Uppge koden: 15daniellawitte


5 Bemz_linen_natural_LU.jpg

Den hållbara idén om att lätt förnya sin inredning med en ny soffklädsel har jag alltid tyckt varit en av de mest briljanta när vi pratar inredning. 

Min kära Ikea-soffa Stockholm fick äran att vara modell för Bemz nya och prisvärda kollektion Simply Linen som jag i styling och bild fick tolka i två olika uttryck.  Den första är Simply Linen Unbleached som i sin naturligt mjuka ton ger en skönt jordnära ton till inredningen. Jag valde att kombinera den med jordiga nyanser ton-i-ton som tenderar till grönt och gult.

6 Daniella Witte_Bemz_linen_natural_LU.jpg
7 Bemz_linen_natural.jpg

I samarbetet med Bemz fick jag beskriva min tolkning av kollektionen Simply Linen:

Min styling är gjord med kärleken till att forma en harmonisk inredning efter den personliga karaktären och att genom den också applicera grönska - som en tro på framtiden och den läkande effekt naturen faktiskt har på oss människor.

1 Daniella Witte_Bemz_linen_black_LU.jpg

Simply Linen Graphite grey blev min andra favorit som fick ett mörkare uttryck men med en flirt av blomstrande sommarromantik. I mitt skapande älskar jag att jobba med kontraster som överraskar vilket jag tycker att den här gör.

3 Daniella Witte_Bemz_linen_black_LU.jpg
2 Daniella Witte_Bemz_linen_black_LU.jpg

Även här har jag lagt till plädar och kuddar i olika strukturer som går i mjuka kontraster till soffans textil. Simply Linen har en blandning av borstat linne för den lena känslan och bomull som gör den extra slitstark. Min upplevelse av klädseln är den är väldigt mjuk och behaglig mot huden. 

Det var verkligen inspirerande att få tolka den tidlösa kollektionen Simply Linen och min framtidstro på en mer hållbar inredning har bara förstärkts ännu mer genom detta samarbete.

 

Erbjudande! Med koden "15daniellawitte" har jag glädjen att ge mina läsare 15% rabatt hos Bemz t.o.m den 30/6 2018. Missa inte det!

 

/Daniella