Så blev juldagarna 2018

God Jul, fortsättning och ett riktigt Gott nytt år önskar jag er alla.

Min jul har varit intensiv men väldigt varm och härlig då jag bara fått vara med de som betyder mest här i livet. Vad skulle man vara utan sin familj och sina vänner!

IMG_1609.JPG
FullSizeRender.jpg

Bästa julklappen, som också stod på önskelistan var snön som föll och stannade precis lagom över både lille jul och julafton. Vårt matbord har stått inbjudande både till jul och nyår. Så kul att skapa stämning för gästerna med dukning tycker jag.

 

Julklapparna i år var mer genomtänkta än vanligt. Fler presentkort och handgjort än prylar. Blev ändå väldigt glad för den här kallendern från   Bookbinders desgn   eftersom jag älskar att planera mina dagar med hjälp av penna och papper. Känns mer kreativt!

Julklapparna i år var mer genomtänkta än vanligt. Fler presentkort och handgjort än prylar. Blev ändå väldigt glad för den här kallendern från Bookbinders desgn eftersom jag älskar att planera mina dagar med hjälp av penna och papper. Känns mer kreativt!

IMG_1842.JPG

Härliga promenader men också ett och annat julbad i det iskalla vattnet har det blivit. En underbar hälsoboost som får en att känna livet i sig. Den kommer jag ta med mig regelbundet under 2019. 

 

IMAGE.JPG
Iförd varma arbetskläder och mössa har varit en utstyrsel jag fått vänja mig under juldagarna eftersom vi just nu är i full gång med vår renovering av det gamla stallet. Ett oerhört energigivande projekt som från början skulle göras i lugnan ro men som plötsligt fick ett datum då det måste stå klart med kök och allt. I slutet av Januari hyr vi ut denna kommande inredningsdröm till en TV-produktion..... Kan inte berätta mer om detta just nu så detaljerna får ni höra om en annan dag. Kul är det i alla fall även om tiden är knapp. Tur att vi är rutinerade renoverar

Iförd varma arbetskläder och mössa har varit en utstyrsel jag fått vänja mig under juldagarna eftersom vi just nu är i full gång med vår renovering av det gamla stallet. Ett oerhört energigivande projekt som från början skulle göras i lugnan ro men som plötsligt fick ett datum då det måste stå klart med kök och allt. I slutet av Januari hyr vi ut denna kommande inredningsdröm till en TV-produktion..... Kan inte berätta mer om detta just nu så detaljerna får ni höra om en annan dag. Kul är det i alla fall även om tiden är knapp. Tur att vi är rutinerade renoverar

IMG_1740.JPG

Sist men inte minst bestämde jag mig för att ha en utställning till Påsk som heter Earth Structure. Som en kärleksförklaring till vår planet och det vackra som den bidrager med.

 

/Daniella