To look forward to in 2019

Går in i det nya året med ett markant fokus på balansen av hur jag fördelar min energi. Jag har valt att speciellt fokusera på ett antal saker som jag tror kommer stärka mig men som jag också vill ge vidare av till er andra.

Concentric-15-Web4_1200x1200.jpg
Concentric-15-Web3_1200x1200.jpg

Att handla med hjärta och hjärna! Klimathotet är en jätte viktig anledning, en annan är respekten för det som är skapat med en unik formidé och hand. Jag kommer inte shoppa i närheten så mycket som för några år sedan och absolut inte något till mitt hem som inte är ordentligt genomtänkt. Helst väljer jag vintage men kan inte sluta älska det modernt formgivna som den här handgjorda belysningen från Allied Maker.

Skärmavbild 2019-01-06 kl. 21.00.04.png

Vilan och återhämtningens kraft! Jag som gått igenom ett tufft år med utmattnings-diagnos kan inte annat än att fortsätta vara noga med återhämtningen för att fungera. Vilan är underskattad i vårt samhälle. Upplever att ju mer du orkar, kämpar, syns och presterar, desto mer hyllad blir du. Trams! Det där håller inte i längden. Bubblan spricker så småning om eller så pyser den surt flera gånger på vägen samtidigt som där kanske också står en olycklig människa bakom allt det där……. Nej, färre men värre då man gör sitt allt bästa med en stor dos vila och skönt liv däremellan. Det är mitt måtto för framtiden och tveklöst också den bästa inspirationen jag kan ge mina egna barn!

02 Lindform LU_DW.jpg

Göra skillnad för mina kunder! Jag har hittills jobbat för de mest fantastiska uppdragsgivarna. vissa av dem är återkommande varje år vilket jag verkligen är så tacksam för. Att ge av min kunskap och kompetens som i sin tur kan hjälpa till skillnad och framgång för kundens varumärke är något jag brinner väldigt mycket för. Ovan ser ni ett urval från mitt senaste jobb för Lindform som är fint exempel på det!

IMAGE.JPG

Möjligheternas lokal! Vårt gamla stall genomgår du en stor renovering som både jag och min man brinner för väldigt mycket. Vi skapar där en inspirerande miljö som kommer öppna upp möjligheterna för spännande möten, produktioner och härligheter……. Hur framtiden för detta drömprojekt exakt kommer se ut står ännu skrivet i stjärnorna men något bra blir det. Det känner jag i hela kroppen!

Daniella Witte_porträtt_helkropp_LU.jpg

Sprida min kunskap genom att tala! Föreläsningar har jag haft ett fåtal men jag har aldrig kännt mig riktigt bekväm i den rollen även om jag alltid hemskt gärna velat kunna tala. Troligen beror det delvis på den perfektionist som lever inom mig i kombination med rädslan för en katastrof…… I vår kommer jag gå en talarutbildning som jag fått rekommenderad. Den ser jag väldigt mycket fram emot att utvecklas igenom. Så till hösten kanske jag är ute på turné, vem vet! :)

Ser även fram emot att blogga lite mer frekvent. Hoppas ni hänger med!  

Kram Daniella