Today's health reflections

Genom min utmattning och det stora behovet av att vila vinner jag samtidigt så mycket på att ge mig själv tid för reflektion. -He he, har alltid försökt att se det från den positiva sidan vilket säkert räddat mig många gånger. Genom det gynnar jag både bra och sämre dagar till att skapa en vision om dagen som följer. 

Ålderns tecken! Kom på i dag att jag aldrig använder mina glasögon dom jag blivit ordinerad till att bära varje dag. Hur vänjer man sig vid detta!  

Ålderns tecken! Kom på i dag att jag aldrig använder mina glasögon dom jag blivit ordinerad till att bära varje dag. Hur vänjer man sig vid detta!  

Familjens kraft! Jag verkligen njöt av den sista lovdagen tillsammans med mina älskade barn. Vi gick i pyjamas, pysslade med lite av varje och bara tog det lugnt. De sade att de haft ett bra lov och att de kände sig peppade för skolan i morgon.…

Familjens kraft! Jag verkligen njöt av den sista lovdagen tillsammans med mina älskade barn. Vi gick i pyjamas, pysslade med lite av varje och bara tog det lugnt. De sade att de haft ett bra lov och att de kände sig peppade för skolan i morgon.  Nöjda helt enkelt!  Bilden är fångad av vår kära vän Peter när vi var i Thailand förra året. Älskar den!

878B13D4-A2A0-40A3-8997-CAA6B87BECCA.JPG

 Nödvändigt gott! dag insåg jag (igen) vikten av hur mycket bättre jag mår av dagliga promenader. Gick inte ut i dag pga dåligt väder men herregud då mycket tröttare jag också varit. Det finns verkligen inga ursäkter för den mest naturliga medicinen man kan tänka sig. I morgon är det nya tag! 

IMG_0475.PNG

Maten är också A och O! För mig gäller varm mat för att må bäst. Gröt och ägg till frukost, Soppa till lunch och fisk i ugn till middag är ett bra exempel på en bra dag. 

IMAGE.JPG

 Influenser! Läste nya Femina magazine och fick upp ögonen för en intressant artikel om Ayurveda-läran. Ska minsann köpa Tia Jumbes nya bok i morgon!

God natt!

/Daniella