My week in a more spiritual level

Veckan blev överraskande energigivande och bara i positiv bemärkelse men framförallt på en helt annan nivå. Man kan säga att jag genom ett oväntat och mycket givande möte fick en andlig uppenbarelse.

Nu kan bitarna, jag jonglerat runt med en längre tid, börja falla på plats. Äntligen!

Vi körde vår första Yogamorgon i studion. Alltså så mycket fina energier det gav. Tillsammans med Ulrica, yogainstruktören Maria och alla som deltog skapade vi tillsammans en riktigt härlig stund. Så grymt givande att umgås med likasinnade på det viset. Längtar redan till nästa tillfälle!!

Vi körde vår första Yogamorgon i studion. Alltså så mycket fina energier det gav. Tillsammans med Ulrica, yogainstruktören Maria och alla som deltog skapade vi tillsammans en riktigt härlig stund. Så grymt givande att umgås med likasinnade på det viset. Längtar redan till nästa tillfälle!!

public.jpeg
public.jpeg

Jag och fönsterfikusen! Vet ni egentligen hur bra vi människor mår genom att ”sätta fingrarna i jorden” för en stund….

… givande insikter som man exempelvis kan få genom sköta om de gröna växterna en liten stund. Det är under ett sådant ögonblick som det ofta kommer många bra och ärliga tankar till en, och dom ska man lyssna på. Kan tilläggas att det inte var fikusen som var mitt speciella möte den här veckan men ack så bra ändå :)

Har för övrigt haft en skön jobbvecka i studion som genererat fina bilder till bla min allra första designkollektion som släpps i Oktober. Är så pirrig inför detta men det får vi prata mer om längre fram…

public.jpeg

Vi åkte och campade i fina Falsterbo. Kanske sista sommarhelgen! Vi drog verkligen ut varenda del av den vackra naturen där nere. Så härligt! Fångade gryningen i denna bild som talar mycket om den vackra årstiden som vi befinner oss i just nu.

Avslutar med en bild som gav mig så mycket inspiration. Länge sedan en stylad bild tilltalade så mycket. Kul när det händer! Bilden är från Tine K’s höstkollektion och är stylad av Pernille Vest. Se fler magiska bilder hos Pella   här   .   Så var jag igång med bloggen igen! Känns riktigt bra och jag hoppas genom min come back att kunna ge er inspiration som inte bara handlar om materiella ting. Det finns så mycket mer som jag vill berätta!  /Daniella

Avslutar med en bild som gav mig så mycket inspiration. Länge sedan en stylad bild tilltalade så mycket. Kul när det händer! Bilden är från Tine K’s höstkollektion och är stylad av Pernille Vest. Se fler magiska bilder hos Pella här.

Så var jag igång med bloggen igen! Känns riktigt bra och jag hoppas genom min come back att kunna ge er inspiration som inte bara handlar om materiella ting. Det finns så mycket mer som jag vill berätta!

/Daniella