A week for both the soul and the superficial meaning!

Sitter i skrivandes stund uppkrupen i vår soffa som precis bytt plats med fåtöljerna. Mest för att skapa lite ny energi. Tänkte i det att jag kanske då också skulle bli kvitt tankarna om att få uppsytt en ny soffklädsel om jag bara möblerade om lite….. Kan meddela att tanken kvarstår. Vill att soffan ska få en snyggt brun nyans.

Ändå kul att jag känner lite glädje igen för inredningen i vårt hem. Har inte haft gnistan för det på länge då det nog hängt ihop med min utmattning. Tar det dock fortfarande väldigt långsamt och det trivs jag med.  Så lite om veckan och vad som stannat kvar hos mig mest!

Ändå kul att jag känner lite glädje igen för inredningen i vårt hem. Har inte haft gnistan för det på länge då det nog hängt ihop med min utmattning. Tar det dock fortfarande väldigt långsamt och det trivs jag med.

Så lite om veckan och vad som stannat kvar hos mig mest!

public.jpeg
Ägnade nästan hela veckan åt jobb på Gotland för Grythyttan Stålmöbler. Det fina med att arbeta med dessa utemöbler är inte bara att jag verkligen känner starkt för varumärket utan också att vi genom det får vistas på fantastiska platser nära naturens mest energigivande väsen. Det är jag tacksam för och det gör mig och teamet så gott!! Att vi fick bo i  Linas  sommarhus på Bungenäs var verkligen en fröjd. Så himla generöst av henne att ge oss den lyxiga bekvämligheten. Om ni är mer nyfikna på hur det ser ut så kan jag tipsa om att det är med i nya numret av Lantliv.

Ägnade nästan hela veckan åt jobb på Gotland för Grythyttan Stålmöbler. Det fina med att arbeta med dessa utemöbler är inte bara att jag verkligen känner starkt för varumärket utan också att vi genom det får vistas på fantastiska platser nära naturens mest energigivande väsen. Det är jag tacksam för och det gör mig och teamet så gott!!

Att vi fick bo i Linas sommarhus på Bungenäs var verkligen en fröjd. Så himla generöst av henne att ge oss den lyxiga bekvämligheten. Om ni är mer nyfikna på hur det ser ut så kan jag tipsa om att det är med i nya numret av Lantliv.

I torsdags var jag bjuden till  Kinfolk  i Köpenhamn och deras firande av den nya boken de släppt i samarbete med  Norm architects . Titeln ”The Touch: Spaces designed for the senses” talar mycket för hur vi i samtid tänker om hur vi formar framtidens interiörer. Hade inte möjlighet att gå på releasen men tänker självklart beställa ett exemplar av boken som jag är säker på kommer inspirera.

I torsdags var jag bjuden till Kinfolk i Köpenhamn och deras firande av den nya boken de släppt i samarbete med Norm architects. Titeln ”The Touch: Spaces designed for the senses” talar mycket för hur vi i samtid tänker om hur vi formar framtidens interiörer.

Hade inte möjlighet att gå på releasen men tänker självklart beställa ett exemplar av boken som jag är säker på kommer inspirera.

Att göra livet lite enklare när orken tryter kan vara en knäckemacka med ägg och kaviar eller med bara lite örtsalt på. Funkar super som en lagom mättande och hälsosam lunch. Jag upprepade den ett par gånger den här helgen.

Att göra livet lite enklare när orken tryter kan vara en knäckemacka med ägg och kaviar eller med bara lite örtsalt på. Funkar super som en lagom mättande och hälsosam lunch. Jag upprepade den ett par gånger den här helgen.

Vackraste dekorationen just nu tycker jag är mjukt fallande prydnadsgräs. Detta maffiga fång klippte jag i trädgården och pryder nu köksbänken i Studion. Ett hållbart alternativ om man inte känner för att byta blommor i vasen varje vecka.

Vackraste dekorationen just nu tycker jag är mjukt fallande prydnadsgräs. Detta maffiga fång klippte jag i trädgården och pryder nu köksbänken i Studion. Ett hållbart alternativ om man inte känner för att byta blommor i vasen varje vecka.

Så kom fredagen och det var dags för vår så efterlängtade morgonyoga med frukost som jag och Ulrica anordnar varannan fredag. Vilken energi denna stund ger alltså! Yoga och meditation får mig att gilla mig själv lite mer och då blir det också så självklart att även ge till andra……. Mer av den varan blir det fokus på även till våren men det återkommer jag med i ett senare inlägg. Nu blir det söndagsbastu och kallbad i poolen med familjen. En fin avslutning på helgen innan en ny vecka kör igång igen! /D

Så kom fredagen och det var dags för vår så efterlängtade morgonyoga med frukost som jag och Ulrica anordnar varannan fredag. Vilken energi denna stund ger alltså!

Yoga och meditation får mig att gilla mig själv lite mer och då blir det också så självklart att även ge till andra……. Mer av den varan blir det fokus på även till våren men det återkommer jag med i ett senare inlägg.

Nu blir det söndagsbastu och kallbad i poolen med familjen. En fin avslutning på helgen innan en ny vecka kör igång igen!

/D