Long lasting lifestyle!

Så himla mån om att förvalta min tid och mitt skapande långsiktigt. Tror kanske man naturligt blir det när man varit utbränd och är tvungen att välja jobb med lust och omsorg. Och det är ju inte så dumt alltså!

För med målet om att det jag gör ska få ta sin tid för att på vägen till målet få njuta fullt ut och hålla minnet skarpt. Har föresten haft ett förskräckligt dåligt minne vilket självklart skrämt mig. Minnet har dock börjat komma tillbaka i takt med att jag dragit ner på tempot. Tack och lov!

Minnet för att faktiskt senare i livet - i morgon eller om kanske ett eller 10 år faktiskt kunna berätta vidare hur det kändes eller vad poängen var med själva grejen jag då gjorde. Att kunna berätta en story tycker jag är så viktigt i stort för så mycket. Berättandet ger något som är unikt och som ingen kan ta ifrån dig.

public.jpeg

Intresset för odlandet ökar på alla fronter och är verkligen inte överskattat. Jag började intressera mig för detta förra året då jag märkte att arbetet och stunden jag lade på att glömma bort tid och rum när jag var i odlingslandet gjorde mig så gott. Det har gett mig en fin syn på att processer ska få ta sin tid för att bli bäst och att det genom dem man upplever några av de äkta tillfällena av riktiga lyckokänslor. Tordde aldrig jag skulle bli en odlare av Dahlior men den mer romantiska sidan för blommor finns nu även här hos mig.

Har ni börjat lyssna på poddar något? Jag är helt fast och längtar numera alltid till veckans nya släpp. Lyssnar mest på poddar som ger mig inspiration och där jag lär mig något nytt men som jag också kan få mig till ett gott leende eller gapskratt. Den kombon är den bästa!  Och på tal om mer långsiktiga val i livet kan jag tipsa er om   senaste avsnittet   av podden  Design Talk  med grymma stylistduon Evalotta Sundling och Elin Kickén. En supermysig podd där fokus är inredning ur ett himla skönt perspektiv.

Har ni börjat lyssna på poddar något? Jag är helt fast och längtar numera alltid till veckans nya släpp. Lyssnar mest på poddar som ger mig inspiration och där jag lär mig något nytt men som jag också kan få mig till ett gott leende eller gapskratt. Den kombon är den bästa!

Och på tal om mer långsiktiga val i livet kan jag tipsa er om senaste avsnittet av podden Design Talk med grymma stylistduon Evalotta Sundling och Elin Kickén. En supermysig podd där fokus är inredning ur ett himla skönt perspektiv.

Nytt blandat med vintage! Alltid mer spännande för ögat och ett självklart och hållbart val när jag gör mina stylingar eller inreder rum. Ska i ett framtida inlägg visa mer om hur jag tänkte när jag inredde min studio efter det tänket.

Nytt blandat med vintage! Alltid mer spännande för ögat och ett självklart och hållbart val när jag gör mina stylingar eller inreder rum. Ska i ett framtida inlägg visa mer om hur jag tänkte när jag inredde min studio efter det tänket.

Meditation är banne mig det bästa jag börjat med under de senaste året. 10 min varje morgon ger mig så tydliga och pålitliga insikter i stort och smått. Meditation är numera mitt bästa verktyg till den inre vägledningen. Till att göra de val och handlingarna som jag tror jag är grundad till att faktiskt välja med hela hjärtat. Bästa meditations-appen jag testat heter   Mindfulness  .  I bilden ser ni också min ekologiska  yogamatta och meditationskudde från Yogiraj . Även det en väl genomtänkt och långsiktig investering för en komfortabel stund där på mattan.

Meditation är banne mig det bästa jag börjat med under de senaste året. 10 min varje morgon ger mig så tydliga och pålitliga insikter i stort och smått. Meditation är numera mitt bästa verktyg till den inre vägledningen. Till att göra de val och handlingarna som jag tror jag är grundad till att faktiskt välja med hela hjärtat. Bästa meditations-appen jag testat heter Mindfulness.

I bilden ser ni också min ekologiska yogamatta och meditationskudde från Yogiraj. Även det en väl genomtänkt och långsiktig investering för en komfortabel stund där på mattan.

public.jpeg

Listan för ett mer hållbart liv skulle kunna bli lång men jag väljer att dela upp den på olika inlägg när lusten infaller. Kan med det tipsa er om den här tjejens blogg som också tar upp superfin inspiration om ett mer långsiktigt tänkande kring inredning och livsstil.

Nu ska vi ut i skogen. Njut av måndagen!

/Daniella