Daniella Witte

View Original

Den gjutna arbetssitsen designad av Bruno Mathson

Reklam i betalt samarbete med Support Design


Jag fick själv designa min egen kontorsstol hos Support design.

Det är väl lite som när man äntligen investerat i en ny säng och inser att varför gjorde jag inte det tidigare. Precis så kändes det när jag fick hem min nya kontorsstol från Support Design. En stol som inte bara formgetts för att se smakfull ut utan som också besitter mycket funktion för en bra och hälsosam arbetsställning.

Med ställbar sits och rygg designad av Bruno Mathson för en mycket komfortabel och skön arbetsställning och för att verkligen ge en god kroppshållning utan ansträngning. Stolen designades redan på 70-talet och sitsen är skålformad för att fördela kroppsvikten och är något kortare för att ge bättre blodcirkulation. Ryggstödet stödjer kroppens naturliga S-kurva, allt för att du ska få en så naturlig och bra hållning som möjligt!

I min design av stolen ville jag uppnå ett samspel mellan formen och materialet för att ge stolen det mest tidlösa uttrycket. Valet av klädsel blev därför ett vackert högkvalitativt läder i en ljus naturlig nyans. Mjukt och följsamt.

Stolen överträffar verkligen mina förväntningar och känns så otroligt välformad och flexibel för en lång dag på kontoret.

Läs mer om support design´s produkter här!

/Daniella