Mot ett sant, högre jag!

Kanske var det just en sådan här lång paus jag behövde från det ena för att kunna vara fullt ut i det andra. Ett helt annat fokus som den här gången faktiskt varit den viktigaste pausen här med avsikten att investera i mig själv sedan graviditeterna med mina två älskade barn.

Att pausa livets tryggheter för att med kärlek till sig själv rikta fokus inåt. En djupgående personlig utveckling med psykosyntes-modellen som grund. Kort bygger första året av utbildningen på att bli medveten om trauman, sina livsteman och delpersonligheternas styre i det undermedvetna för att sedan kunna göra “den stora inre resan” mot att leva i sitt högre och sanna jag genom livets olika faser. Mitt autentiska jag.

Jag påbörjar snart andra terminen och jag längtar verkligen som ett litet barn. Så kul!

Efter ett helt gäng år med ett tungt lass utmattning och brist på inre syfte i bagaget så vände det plötsligt. Pusselbitarna faller nu en efter en på plats och jag har nog aldrig känt mig så här hel och klarsynt till livet. Ett bevis på att mörker alltid övervinns av ljuset och kärleken till sig själv och de vi väljer att ha i våra liv. Alltid!

Ljus & kärlek till er! /D