Hyr Studio Witte!

Min studio har en energi som jag verkligen älskat från den dagen vi var klara med förvandlingen från häststall till den fantastiska miljö som det faktiskt är nu. Kommer ihåg att känslan var att jag ville flytta in :)

Där har jag alltid total arbetsro och inspiration och möjligheterna i studion är verkligen oändliga.

Efter förfrågningar gör jag nu lite reklam för studion för att välkomna er som är intresserade av att hyra en unik och stämningsfull lokal med bara goda energier!

I en av de två huvudbyggnaderna har vi en tom öppen lokal med 7 m öppet till nock. Här finns vackra putsade väggar och ett generöst ljusinsläpp från väster. Här inne finns möjligheten att fritt bygga valfri miljö.

Här ser ni en bild från mitt designsamarbete med Sérenité där jag och fotograf Andrea Papini skapade magiska bilder.

I studion har vi haft mindre och större foto, film och tv-produktioner men också dagsevent, föreläsningar och yoga.

STUDIO WITTE består av 4 olika lokaler, var och en i unika uttryck och material. Det finns en mysig kringbyggd innergårdsträdgård som knyter samman byggnaderna vilket har visat sig vara enormt effektivt för logistiken och bra flöde i arbetsprocessen för de som varit här.

Vårt fullutrustade kök med generösa ytor gör det möjligt att hyra in en kock eller bara känna att det finns en fin yta för lunch och energiservering för ett produktionsteam. I köket har vi även haft Cook along-inspelnnigar med kända kockar som sedan sänts ut till anställda i större företag.

Om du eller ditt företag är intresserad av en fin location med karaktär och vackra ljusinsläpp är ni varmt välkomna att höra av er till mig för fler bilder och dagarvode. Mail: info@daniellawitte.se

/D