Daniella Witte

View Original

Jordnära inredning men med effekt av energifylld färg!

Mina dagar nu handlar mycket om att hjälpa mina kunder till en rofylld och genuin inredning som kan leva genom alla trender. De naturliga elementen väljer jag att dominera från golv till tak. Nyanserna harmonierar och tillför både varmt, kallt, ljust och mörkt. De naturliga kontrasterna som gör att rumsligheten och flödet genom dem blir total för alla sinnen.

Det fina med när denna jordnära och omfamnande grund är att kan vi då kan bjuda in de där detaljerna som besitter en kraftfullare färgenergi och få dessa att tillföra den effekt och fulla potential som de förtjänar.

Bilderna från Studio Mumbai tycker jag verkligen förmedlar det spektra av naturliga nyanser och material som jag attraheras av och som i sitt färdiga resultat välkomnar ett fåtal men väl utvalda detaljer för att skapa värme och energi i varje rum……

De jordiga ytorna får mig att inte känna någon hets att hänga upp en massa på väggarna för att kompensera något som inte uppnåtts i grunden. Tvärtom skapar de en omfamnande kram precis som de är. Ljusflödet får med det också komma till sin rätt. Så mjukt och följsamt möter det upp material och strukturer.

Färg i detta sammanhang? -Jomen, se bara hur den röda stolen tar för sig på ett otroligt effektfullt sätt….. Färg är fantastiskt att jobba med när förutsättningarna har dessa jordnära och sammanhängande grunder.

Fin första dag till er på ett energifyllt februari!

/Daniella