4 x Romantic

Snart Alla hjärtans dag! Jag och F är inte så mycket för det kommersiella och har aldrig firat den dagen slaviskt utan tar oss våra hjärtans dagar när vi känner för det i stället. Precis som i allt annat vi gör. Det ska vara spontant när hjärtat vill och har lust. Huvudsaken är att man uppmärksammar kärleken och överraskar varandra med jämna mellanrum tycker jag.

För att få bloggen att andas lite kärlek valde jag ut några inspirationer som för mig både känns lite extra vackra och romantiska.

Ett stilleben kan verkligen ha ett romantiskt uttryck tycker jag. Hittade ett helt gäng av, plåtade Felix Forest. Kolla in dem här! Sen såg jag världens mest kärleksfulla ljusskulpturer hos Sirin Copenhagen. Måste ge mig själv dessa nästa gång jag åker över sundet.

Blommorna som vissnat är i bland de vackraste och mest romantiska. Åtminstone när man lyckas fånga dem på bild i härlig februarisol som jag gjorde med det här fånget tulpaner tidigare i veckan.

Foto | Kristofer Johnsson

De mest romantiska bilderna som susat förbi mig den här veckan är de som Domo design släppte i samband med releasen av nya utomhus-kollektionen. Verkligen ljuvliga bilder, stylade av Sundling/Kickén.

Kärlek till er!

/D