Bloggträff i Varberg

Tänk att man bloggar under samma tak som världens bästa gäng. Den fina gemenskap som vi faktiskt har ville Kristin att vi skulle förädla genom en bloggträff på härliga Varbergs stadshotell & Asia spa. Det visade sig vara ett otroligt fint initiativ.

Helena, Pella och Mailn står redo för att checka in. Vi alla fick varsitt fint hotellrum och utvalda lite efter personlighet.

Innan vi alla anlände hade Kristin smugglat in varsitt paket som låg och väntade på oss. I mitt överraskade en superfin väska och en härlig  klänning. Perfekt för sommaren!

Mitt rum var trevligt kompakt med en känsla av vilsamt. Jättefint! Älskade speciellt himmelsängen och badkaret som gav en mysig karaktär till rummet.

I spa:et fanns bland många spa-upplevelser ett ljuvligt ljusterapi-rum. Här inne startade vi dagen med en välbehövlig yogaklass.

Foto | Daniella Witte

Att ses ett gäng som vi gjorde på Varbergs stadshotell & Asia spa  kan verkligen rekommenderas. Alla njöt hur man ville av spa och behandlingar på dagen som sedan avslutades med en utsökt trerättersmiddag på kvällen. Mycket tid för samtal om livet men också lite blogg och jobberfarenheter som gav mig mycket positiv energi. Något jag alltid inser att jag behöver mer av när jag träffar mina kära kollegor.

Efter hotellvistelsen var vi hembjudna till Kristin på en härlig lunch i solen men det kommer på bloggen i morgon då det är en ljuvlig historia för sig.

Kram D