Dagens mood

Vill börja med att ge alla mina inre tankar till vårt Stockholm och alla som drabbades av det fruktansvärda dådet som inträffade där i dag. Händelsen har i dag berört mig och mina nära så otroligt mycket. Må vi nu ännu mer tänka på att ta hand om varandra, ge varandra kärlek för att tillsammans kämpa mot terror och det onda som pågår i vår värld. Tillsammans är VI så mycket starkare än terrorn! Under tiden nyheterna uppdaterade minut för minut skapade jag i ren terapi, ett litet mood för vårt vardagsrum som kommer genomgå en liten förändring under våren.

Jag hade beställt hem ett helt gäng med ljusa tygprover från Bemz i naturliga strukturer. Dessa kunde man beställa hem via nätet helt utan kostnad. Så himla bra när man är i planeringsfasen.

Så fort jag bestämt mig ska ett par nyanser av dem få bli en ny soffklädsel men också nya dra-på-kostymer till fyra fåtöljer som jag ska ge mig på att sy själv. Har ju sytt en hel del när jag var yngre men har av naturliga själ inte haft så mycket tid till det de senaste 12 åren. Nu är jag supersugen på att ta upp hantverket igen vilket jag ser fram emot mycket.

Foto | Daniella Witte

Det fantastiskt fina fatet är ett vackert exempel på vad jag tycker är "hållbar inredning" och ligger mig väldigt varmt om inrednings-hjärtat. Det är ett nytillskott till mitt hem och kommer nog pryda vårt matbord i påsk. Kika gärna närmare på det här!

Nu ska jag krama om min familj och ta vara på helgen tillsammans.

Ljus till er alla!

/D