En fransk arkitektisk pärla med potential

Blev så glad när jag såg det här hemmet inne hos Jennifer Hagler´s fina blogg . Ett betonghus rakt igenom som är byggt på en idyllisk plats någonstans i Frankrike. Detta hus och vardagsrum har jag haft med som en inspirationsbild på mina föreläsningar och ville då visa den perfekta basen för ett modernt boende........

Minimalistiskt i en varm ton där helheten lägger sig som den perfekta grunden till en härlig styling. Tänk er bara hur en generöst stor och vacker vas med en rejäl körsbärs-blommande kvist i hade gjort sig på det där bordet. Jag hade också statt upp lyxigt transparenta gardiner från golv till tak för att mjuka upp ljusinsläppet.  Grunden är liksom perfekt för att bara ställa in några personliga favoriter som i sin tur skapar en mysig hemma-stämning.

Ser ut som att det inte finns något att klaga på gällande läget. Havet skymtar vackert därborta bakom poolen och grönskan.

Foto | Ns Architects via Amm/blog

Den monokroma känslan skapar lugn men känns också väldigt maskulin. Enligt min smak hade en aning av en feminin touch gjort det här hemmet än mer tilltalande, men är det presenterat från en arkitektsjäl så är det. Det är därför arkitekten och stylisten kompletterar varandra så väl. Det har jag själv fått erfara i mitt nuvarande inredningsprojekt vilket är en riktigt cool känsla när resultatet av samarbetet börjar ta form.

Nej nu ska jag åka på en efterlängtad AW med fin kära vän Maria! Behöver den energin känner jag.

Njut av torsdagen kära ni!

Kram D