En lysande designfavorit

Ljus och belysning är A & O för en inredning. Så viktigt! Själv har jag det lite knivigt med belysningen hemma eftersom vi bor i ett stort gammalt hus med generösa ytor och där finns absolut inga färdiga lösningar i den fasta interiören som man har exempelvis har i nyare hus. Våra rum sväljer mycket för att få en balanserad och harmonisk belysning. Så här års blir det också så påtagligt eftersom solen verkligen "lyser" med sin frånvaro.

Foto | Daniella Witte

I min studio är det samma sak. Där är ett fantastiskt ljus mitt på dagen med det varar inte så många timmar vintertid.

Mitt problem är att jag inte vill sätta in vilken belysning som helst. Jag vill gärna ha en snygg belysning och det är oftast lika med att den då också är dyr. Så gällande ämnet belysning i mitt hem får det helt enkelt ta sin lilla tid innan den är helt komplett.

Min senaste investering till min studio är taklampan från Astep design som jag köpte via Sirin Copenhagen. Visst är den bara så fin?!

Kram D