En magisk "trädkoja" | Cabin at Longbranch

I dag har jag suttit framför datorn hela dagen vilket inte riktigt passar mig. Jag föredrar att kombinera rörligt arbete med stillasittandes för ett få en optimal arbetsdag. Det kryper liksom i hela kroppen annars. Så efter jobbet i dag gav jag mig ut i vår lilla skog för att rasta och balansera upp. För skogen är något av det skönaste som finns att vistas i. Jag längtar ofta dit och skulle helt klart kunna tänka mig att bygga mig en liten "cabin" som jag skulle kunna landa i då och då.

En arkitektritade koja uppe bland stammar och grönt. -Wow, vilken dröm för en som bara älskar att vara mitt i skogens lugn. Ni som följt mig ett tag vet att jag är en av dem och därför blev jag också väldigt imponerad av huset när jag började titta närmare på det.

Ett kamouflerat hus byggt i den skönaste mixen av naturmaterial. De genomtänkta vinklarna och ljusinsläppen gör huset till något alldeles speciellt. Vem skulle inte vilja vara här!

Gillar att ljusa ytor möter mörka och att man byggt med en tydlig konstruktion där alla balkar syns vilket ger huset djup och karaktär.

Foto | Kevin Scott för Olsson Kundig arkitekter

Cabin at Longbranch. Grundstommen i huset är från börja byggt 1959 men har sedan byggts på med moduler flertalet gånger ända fram till 2017 . Imponerande!

Med den här magiska husinspirationen stärker jag min grundtanke att ingenting är omöjligt så länge man har 100% glöd och passion för det man vill lyckas med.

Såg att min kära kollega Pella bloggat om en liknande inspiration. Missa inte att kika på det här!

/Daniella