Ett hem med rustika detaljer som kontrast

Internationella inredningar inspirerar mig mycket och jag älskar att kombinera detaljer från dessa med vår skandinaviska stil. Det här hemmet fastnade jag för eftersom de rustika detaljerna var så väl sammansatta och balanserade till hela inredningen. Inte för mycket och inte för lite, utan bara helt perfekt avvägt!

Soffan i läder med patina gav mig habegär där jag såg den stå i en fin samling med olika möbler i nyanser av mörkare trä. Den nästan lite linne-färgade sisalmattan tyckte jag gav en superfin fräschör till de rustika möblerna, liksom de vita slätmålade väggarna.

Foto | Idha Lindhag för Abkasha

Träkök är väldigt fint om man vill skapa en extra värme och ombonad känsla. Mycket vanligare utomlands än här i sverige. Här skulle man inte bli annat än inspirerad till att laga mat och baka. Glömma alla måsten för en stund.

På tala om det så närmar sig en sista arbetsvecka innan julledigheten. Har bestämt mig för att njuta trots galet tight schema. En sak i sänder med små korta återhämtinings-stunder mellan varven så kommer det nog gå bra.

Nu ska beta av lite jobb i datorn framför en söndagsfilm!

Kram D