Ett sagolikt dygn på Hotel Pigalle

Det har varit en påfrestande och intensiv period i våra liv. Kände bara att jag och Fredrik skulle må bra av ett break som kunde ge oss något helt annat än det vi var vana vid. Bokade därför in oss för ett avkopplande dygn i Suite Belle på sagolika Hotel Pigalle i Göteborg.

Att öppna dörren till hotellets svit var som att plötsligt stiga in i en annan värld. Älskar den känslan! Stor som en våning med ett lyxigt utbud av bl.a en välfylld garderob att shoppa loss i, en egen champagne-bar och ett sminkbord fyllt med lyxiga parfymer, nagellack och smycken som man gärna fick låna för kvällens middag.

Hotellet erbjöd dessutom en privat bartender som serverade en Cocktail-in-the-room innan middagen vilket jag varmt kan tipsa om för att ge hotell-vistelsen det lilla extra.

Franskt, tidigt 1900-tal där varje rum är handskissat med mycket värme och kärlek. Så skulle jag vilja beskriva upplevelsen som genuint kändes hela hotellet igenom.

Foto | Daniella

Efter en smakupplevelse som heter duga i hotellets mysiga restaurang Atelier var det inte svårt att sova som en prinsessa i den här ljuvliga sängen.

I dag återvände två utvilade och glada föräldrar hem till sina älskade barn. Så välbehövligt och mysigt!

/Daniella