Fredagsstämning på en onsdag

I onsdags åkte jag förväntansfull upp till Varberg för en middag hos Kristin & Miranda på FGL store. Jag och 10 andra kvinnliga entrepenörer var inbjudna och jag visste den här gången att det verkligen skulle ge mig mycket energi och inspiration. Det gjorde det också och blev verkligen en super-härlig stämning en helt vanlig onsdagskväll.

Kristin och Miranda hade fixat allt så fint och vi blev bjudna på galet god mat från Verket som ligger i samma hords som FGL. Innan maten fick alla gott te och undertiden vi avnjöt det bjöd Michelle Baker på en spännande övning..... Under middagen samtalade vi om ditt o datt, och jag fick en fin energi av alla som var där. Känner faktiskt av den fortfarande. Inte minst av den vackra sång som Sofia Draco bjöd på. Vilket stjärnskott!

Foto | Daniella Witte

FGL store har verkligen en helt otroligt fin lokal på bra läge i Varberg. Tveka inte att köra inom om ni har vägarna förbi. Hela konceptet är så inspirerande och unikt. Sen säljer de såklart en massa fina kläder och accessoarer och snart får de in superfina nyheter som jag själv fick habegär av.

Tusen tack till Malin, Sofia, Frida, Charlotte, Anna, Marlene och Johanna för er fina energi för att ni bidrog till den magiska kväll som Kristin och Miranda fixat så otroligt bra. TACK!

/D