Himla signed by Daniella

Wow vilka dagar det har varit! Inte kunde jag tro att det skulle bli den positiva och överväldigande uppståndelsen kring mina bilder och resultat  för Himla. Jag är så innerligt glad och tacksam över att det här samarbetet blev så lyckat och att Himla känner sig så nöjda. Själv har jag gått runt med ömsom gåshud, ömsom smånyp i ärmen. Jag har faktiskt inte riktigt fattat än hur stort det här faktiskt är.

En del bilder har redan snurrat på sociala medier och jag vill passa på att tacka er alla fina influensers för ert engagemang och era hejarop kring detta. Varje fint ord jag har läst har värmt ända in i hjärtat. Tack så himla mycket!!

Kände att jag ville visa er mina bilder och då också ytterligare några fler än de som redan florerat runt.

Bed

Hela mitt arbete handlade om att inspirera till en mer avslappad inredning där fokus inte i första hand skulle ligga på de materiella tingen utan i ställt på vilken härlig känsla man kan skapa i ett hem med hjälp av vackra textilier ur Himla´s bassortiment. Naturligt tidlösa färger och material möter möbler i samma anda. Sängen byggde vi lätt själva och den raka enkelheten gick så fint ihop med det vackra stengolvet som jag aldrig någonsin kommer tröttna på.

Living

Ljuset! För tröttnar gör man aldrig heller på det magiska ljuset som letar sig igenom den tunna linnestrukturen i gardinerna. Mjukt och sinnerligt för själen och välbefinnandet. Det är precis så jag själv vill känna där jag lever med min inredning. En genomtänkt enkelhet!

Strukturer! Mjuka mattor för barfota fötter ger en skön inramning till soffan, bordet eller sängen. Mjukar kuddar blandas huller om buller och gärna i olika struktur och närliggande toner. Ett härligt sätt att skapa liv och glädje i inredningen.

Bath

Morgonsol! Även i badrummet råder det ett avslappat lugn där textiler och detaljer får leva sitt eget lilla liv. Det livet klär badrumstextilerna och får dem att kännas så självklara.

Dining

För alla tillfällen! Textilerna till bordet gav mig utrymme för kreativitet på ett härligt sätt. Lager på lager i stort och smått. Nyanserna i dukar och servetter möter varandra i mjuka övergångar och ger den bästa grunden för en lyckad dukning, morgon, middag och kväll. Hur många lager bestämmer man själv utifrån hur lyxigt man vill att bordet ska upplevas.

Foto & Styling: Daniella Witte för Himla

Det inte alltid man får jobba med produkter som rakt igenom tilltalade min egen smak. Högsta kvalitet i de vackraste nyanser man kan tänka sig. Tack så mycket Himla för att ni trodde på mig. Jag är känner mig så otroligt glad och tacksam.

Nu ska jag möta upp mina barn för en helg tillsammans här i Stockholm. Det kommer bli den absolut bästa avslutningen på den här veckan. Saknar dem så!!

Ta hand om er och ha en riktigt skön helg!

Kram Daniella