I´m going to Ibiza

Tystnaden här beror på en högintensiv period med flera spännande uppdrag som går omlott. Så är det i bland men jag hoppas att ni har lite förståelse. Min energi räcker tyvärr inte till mer.

Photo | Via my Pinterest

En stor anledning till att det är extra hektiskt är att jag på uppdrag av ett stort tyskt inredningsföretag kommer åka till Ibiza och jobba som stylist för fotograferingen av nästa års katalog.

Om en veckan bär det av och det är så spännande eftersom detta är helt nytt för mig. Jag kommer jobba på den internationella marknaden på ett sätt som jag aldrig gjort förr och allt vad det innebär.... Som tur är har jag med mig en grym assistent under dessa 10 dagar som jag vet kommer avlasta mig alldeles strålande vilket gör mig lugn.

I morgon tar jag flyget ner till Frankfurt för ett möte med företaget och agenten samtidigt som jag då också kommer plocka ihop alla produkter som ska fraktas till ön.... fortsättning följer....

Kram D