Daniella Witte

View Original

Inredningsklassiker i nytt ljus

Senaste numret av Elle Decoration är ute och jag har gjort ett inspirationsjobb i ljusa toner som heter "Älskade klassiker i nytt ljus". Ni vet dem som ALLA känner igen och ser som självklara oavsett trend eller smak och tycke. 1 Daniella Witte_Elle Decoration_klassiker_portfolio

Dagbädden för ro och avkoppling har funnits som ett modernt inslag sedan 30-talet. Jag valde den i skandinavisk design. En annan liten men ack så praktisk klassiker-detalj är Konsolbordet som i alla tider gett avställningsyta för de mindre detaljerna i ett hem.

3 Daniella Witte_Elle Decoration_klassiker_portfolio2 Daniella Witte_Elle Decoration_klassiker_portfolio

Foto & Styling | Daniella Witte

En plats för det vackra och det goda!! Jag fortsätter med den kära Serveringsvagnen som kanske i min tid inte alltid varit superpoppis men som helt klart har ett stort fokus just nu. Pinnstolen har hela 300 år på nacken och har i historien till nutid alltid funnits med som ett stilsäkert inslag i den svenska inredningen. Känns som man skulle vilja kalla den både folkkär och funktionell, eller vad säger ni? Soffan som gjorde inredningen komplett  var i historien Chesterfieldsoffan den har sedan 1700-talet aldrig blivit omodern och får sina uppsving när folket i cykler tröttnar på stilrena miljöer.

Vilken klassiker är din favorit?

Kram D

Speciellt tack till Miljögården möbler, Norrgavel och Menu för lång av produkter till det här jobbet.