Julklappstips för hälsan

I början av Maj i år sprang jag årets roligaste lopp, Run Stockholm, som gick genom huvudstadens finaste miljöer. Då gick jag stolt i mål tillsammans med stjärnan Malin Ewerlöf som peppat mig loppet igenom. Kommer ihåg hur stark och glad jag kände mig när bilden togs!!

Nästa år är det dags för detta fantastiska lopp igen. Närmare bestämt lördagen den 28 April! Läs om loppet här.

Nytt för 2018! - Efter loppet bjuds det in på After Run hos Urban Deli på Sveavägen vilket man absolut inte får missa.

Jag har tagit på mig äran att vara ambassadör även för 2018 och då tillsammans med den här grymma tjejen.

Ett superfint julklappstips från mig till er är att anmäla dig och en vän till loppet för ett specialpris som Run Stockholm erbjuder fram tom den 23/12. Missa inte det här!

 

Hoppas vi ses den 28 April! Kram D