Lugna nyanser av höst i nya köket

I dag njuter jag av stillheten efter en fantastiskt rolig men intensiv vecka. Eller egentligen är det min första stund då jag kan få ta det lite lugnt flera veckor av köksrenovering och fullspäckade arbetsdagar.  Känslan är skön där jag nu sitter och jobbar.  I mitt färdiga och så fina kök som i går och dagen innan var fyllt av härliga människor som skulle föreviga köket i bild och film. Resultatet av allt fantastiskt som skapades dessa två dagar kommer ni kunna se hos Ballingslöv i början av 2018.

Resterna av min styling är i höstens tecken.

På den nya fina bänkskivan står i dag ett  fyllt glas som en påminnelse till mig själv om att inte glömma dricka vatten. Lätt hänt att slarva när det är mycket.

Foto | Daniella Witte

Jag njuter av päron, äpplen och mitt höstinspirerende stilleben bredvid spisen som verkligen är ett blickfång man fångas av så fort man stiger in i rummet. Olika keramik och bruksföremål i trä tillsammans med höstens färger ger mig verkligen en skön energi.

Nu ska jag hoppa ur mina pyjamasbyxor och ge mig ut på en promenad i Alnarps-parken. Där är så vackert!

Fin fredag till er!

/Daniella