Middag hos Ek PR

I går var jag uppe i Stockholm för höstens Ek PR-middag. Alltid lika trevlig och inspirerande! Middagen hölls på The Strand och på plats var i vanlig ordning både influensers och företag som fick chansen att visa upp och prata om sina produkter. Mitt hjärta föll speciellt för möbelproducenten från Gotland. Nämligen G.A.D

Foto | Daniella Witte

G.A.D grundades med hjärtat för nitton år sedan då Kristian Eriksson flyttade från Stockholm och IT-branschen till Gotland för att förverkliga en annan dröm.

Alla möbler tillverkas varsamt med det finaste trä som finns på marknaden, i ett hantverk som skiljer sig markant från den masstillverkning vi ser ute i butikerna i dag. Jag blev så otroligt inspirerad av Kristians historia och passion för skapandet och kunde själv känna igen mig i hans sätt att tänka fastän vi jobbar med skapande på olika sätt.

"Att i första hand jobba med hjärta istället för hjärna"

Vi pratade en hel del under middagen som ledde till att jag nu ska boka in en veckas semester på Gotland tillsammans med min familj. Tro det eller ej men vi har faktiskt aldrig varit där. Hög tid att uppleva den där ön, eller vad säger ni!?

Tack Madeleine och ditt underbara team för en fantastisk kväll!