Mj´s | En magisk hotellupplevelse

Hotell Mäster Johan i Malmö har verkligen genomgått en magisk förvandling efter ägarbytet. Mj´s som det numera heter bjuder på en upplevelse och stämning som man lätt vill stanna kvar i. Jag och min kära vän Emma fick chansen att bo på hotellet i helgen. Vi skulle göra det till en riktigt härlig tjejkväll och jag kan avslöja att vi inte behövde anstränga oss särskilt mycket för att uppnå det på bästa sätt. Mj´s skapade verkligen en riktig pangkväll för oss!

Eftersom hotellet har det perfekta läget precis vi Lilla torg och Gamla väster hade vi nära till lite trevlig shopping innan vi checkade in. Väl på hotellet slukades vi direkt upp av den helt otroligt fina innergården där restaurangen har sin plats. Den visade sig slå det mesta i stämning och upplevelse. Här ville man bara befinna sig för evigt kändes det som. Så mysigt!

Hotellet var uppbyggt kring den magiska innergården och restaurangen så balkonger att bara stå och beskåda från fanns det gott om. Här ser det nästan ut som jag är med i en film om Romeo & Julia. -Ja, här på Mj´s fanns det stunder då det kändes som man befann sig i en annan värld.

Hotellrummen var fräscha och rymliga men ska snart genomgå en uppdatering i designen som kommer hänga ihop med resten av Mj´s unika inredning. Här landade vi bekvämt med först kaffe följt av ett glas bubbel innan det var dags för kvällens middag.....

Stolen som redan hundratals gäster redan tagit en selfie i. Vi hoppade dock det den här gången ;)

Restaurangens kök och personal bjöd oss på en kväll vi sent kommer glömma. Alltså vilka gudomliga smaker!! Både jag och Emma var helt till oss efter varje ny avsmaknings-upplevelse som vi fick oss serverat i form av både mat och dryck. Vi valde en meny från havet vilken jag varmt kan rekommendera.

Foto | Daniella Witte

Något man märker direkt när man kommer till ett hotell som erbjuder en helhetsupplevelse är hur personalen mår och är. Den tycker jag är ett säkert sätt att spegla helheten. Jag och Emma var rörande överens om att på Mj´sfanns det både en tydlig sammanhållning och en gemensam strävan mot samma vision kring konceptet vilket gjorde helhetsupplevelsen till en tio-poängare. Jag vill ge en eloge till den fantastiska personal som jobbade på Mj´s när vi var där. Så bra, så bra!!

Kvällen avslutades i hotell-lobbyn där det var härlig feststämning med Dj och drinkar. Vi somnade med en något dimmigt men ack så förnöjsamt leende på läpparna.

Tack till alla på Mj´s för att ni gjorde vår kväll till något alldeles speciellt!

/Daniella

Ps. Kika gärna in hos min kära bloggkollega Malin för att se hennes upplevelse av hotellet Ds.