Mjukt formspråk i vardagsrummet

De runda formerna i mitt hem blir fler och en viss elegant lekfullhet växter fram med dem. Jag förtjusas i skulpturala föremål som talar till rummet på ett djupare plan än innan. Runda bord och pallar i olika storlekar har jag alltid jobbat med. Det ger möbleringen i vardagsrummet en annan flexibilitet. Just nu drömmer jag om det här soffbordet och sen skulle jag vilja komplettera med en större (självklart rund) stillpuff/pall. Kanske en klädd i ljus teddy.

Foto | Daniella Witte

Min senaste investering till mitt hem gjordes med en total förälskelse. Skulpturen i gips är skapad med varsam hand av den så begåvade konstnären Kristiina Haataja. Liksom följsamma textilier bidrar den nu också till mitt mjuka formspråk som börjar växa fram. Sakta men säkert!

/Daniella