New work for Chhatwal & Jonsson

Det glädjer mig att äntligen få visa er mina bilder som jag nyligen gjort till populära textilföretaget Chhatwal & Jonsson. Jag ville i mitt uttryck sätta en naturlig ton som gifte sig fint ihop med den lyxiga elegans som produkterna representerar.

Kuddar och mattor i fina material som sammet, bomull, ull och lin. Chhatwal & Jonsson har en härlig färgskala som jag kombinerade på mitt vis tillsammans med naturliga inslag och dova färgtoner. Den varmgrå kulören heter F3.04.45 och är målad i en vacker silkesmatt färg från Nordsjö.

Grönt, orange, blått och djup röd är super-trendigt i höst och det hetaste materialet vi ser är sammet. Jag tycker dock att en fin blandning av material är mest spännande.

Trådrullar och marmor matchar mjuka sandtoner vilket är en fin och behaglig bas om man gillar naturnära kulörer som grönt, brunt och orange. Här har jag målat med en kulör som heter F3.12.67. Den också från Nordsjö Ambience extramatt.

Jag jobbade med fokus på mattor vilket Chhatwal & Jonsson verkligen är fenomenala på. Mjuka och härliga i flera fina mönster.

Och kuddar, färgkombinerade i olika mönster och material. Huller-om-buller med stil! Det ska vara gött att leva och jag gillar därför bäst när min inredning inte är allt för tillrättalagt.

Foto & Styling | Daniella Witte

Är så glad att jag fick det här uppdraget och jag kan avslöja att jag hade en riktigt tillfredställande vecka på jobbet när jag skapade bilderna i min nya studiolokal. Där är en fantastisk rymd och jag älskar ljuset som är där.

Tidigare i dag bloggade min vän och kollega Jannice Wistrand om bilderna där hon gett lite fina inredning och köptips som ni inte får missa! Kolla in det här!

/Daniella