Pågående jobb....

Den här veckan håller jag till i min studio och gör jag ett inspirationsjobb för Elle Decoration. Det ser ut att bli ett fint arbete med underbara designklassiker, dyrare kvalitetsprodukter men också prisvärda ting som håller på tid. Sen såklart super-härliga naturliga nyanser som bara dem i sig ger inspiration. Daniella Witte_still life_leftoveres 1

Foto | Daniella Witte

Jag kan inte ge er en större "Sneak Peek" än så här. Lite saker som varit med.....

När jag gör den här typen av jobb kräver det ett stort inre engagemang och driv. Det handlar om en grundlig planering där budget, tid, logistik och personligt visuell och tilltalande estetik måste gå hand i hand. Åtminstone är det så för mig.

Inför dessa jobb är jag mest supertaggad men också fylld av prestationsångest. Jag vill alltid leverera något nytt, annat än vad vi ser i flödena hela tiden. I bland tänker jag att det kanske är fel att tänka så- "De flesta verkar ju ändå gilla vitt, beige, grått och lite svart.."

Jag brinner för att inredning ska vara något som känns mysigt och trivsamt men också som en tillfredställande hobby där man som inredningsintresserad bjuder upp till dans..... En tillåtelse att leka, göra mindre bra val och efter det landa i en personlig stil som känns skön.

I Mars-numret av Elle Decoration får ni se resultatet av mitt jobb som kommer bli en mjuk blandning av allt det här!

Kram kram