Penso Agricola | Portugal

Bland fruktodlingarna i Sotavento-området, en avslutning av Algarvekusten ligger detta lyxigt charmiga hotell. Penso Agricola får mig att innerligt längta till uppleva Portugal igen.

Ljus inredning med en härlig rymd möter varma naturmaterial, vintage och udda detaljer som skapar en röd tråd inifrån och ut i den spartanska omgivningen.

Tycker verkligen att hotellet i positiv bemärkelse lyckats skapa en inredning som känns personlig utan att det på något sätt tar över.

Gillar sovrummet ovan, där man får ett fint exempel på hur en mjuk minimalism kan se ut. De kala väggarna har dekorerats med ett par iögonfallande tavlor. Gillar speciellt den ovanför sängen. Dessa ser jag som en superfin övergång till det underbart vackra betongtaket som sätter en otroligt behaglig karaktär till rummet.

Foto | Via  Pensao Agricola

Uddamöbler i en noga utvald blandning gör att min hittar små blickfång överallt. Det känns verkligen genom bilderna att den som inrett hotellet har gjort det med mycket hjärta och känsla. Eller vad säger ni? Visst blir man sugen på att boka in sig?

Sol till er!

/Daniella