Piedestal i fiberbetong

Ont i leder, mage, axlar, huvud, öron -och trött som jag vet inte vad...... Det är mitt tillstånd denna sista måndag innan julafton. Mest troligt ett bakslag efter för mycket jobbstress och för lite återhämtning. Varför är det alltid så innan semester? Jag håller dock huvudet högt då jag vet att min belöning av två veckors vila är här väldigt snart. Så himla skönt! För ett tag sedan trillade jag över en superfin piedestal i fiberbetong som jag slog till på till ett pågående jobb. På samma ställe fann jag även ett runt litet bord i likadant material som jag inte kunde motstå. Perfekt som ett extrabord vid soffan!

Foto | Daniella Witte

Visst är de fina? Kan berätta att de var ett par riktiga klipp och jag funderar nu på att köpa ett par piedestaler till för att placera tillsamman mot en vägg jag här hemma där jag vet att de kommer bli superfina. Och vad placerar man på dessa undrar ni kanske? Sin finaste keramikvas med en tallkvist kanske eller varför inte en skulptural lampa som man tycker känns som något extra.

Här hittar ni dem!

Kram D