Plommon som kontrast

I dag blev det lite mörkare toner men det betyder inte att jag är deppig eller så. Bilderna får snarare tala för vilken tid vi närmar oss med en del årets plommonskörd i fokus för gud så mycket frukt våra plommonträd bär i år. Och goda är de också!!

Röda och fina ligger de på mitt favoritfat i vårt "musikrum". En hel del av frukten har vi redan gjort marmelad på ett gäng har åkt in i frysen för att tillgas efter hand. Tänker att jag vill göra plommon-chutney som är så gott till höstens grytor.

Foto | Daniella Witte

Lugnt och fridfullt på bilderna men i verkligheten är det hektiska tider. Jobb ska avslutas innan Stockholms-resan i morgon plus att vi ska tömma hela vårt köks-behag så att snickarna kan renovera när jag är borta. I slutet av nästa vecka kommer nämligen köket levererat. Längtar så mycket efter det!

I Stockholm väntas möten och ett mässbesök men också premiärvisningen av mitt samarbete med Himla som var mitt största jobb under våren. "Himla signed by Daniella Witte" innehåller ett stort antal bilder på Himla´s icon-produkter som jag tolkat fritt på mitt lilla vis. Det känns såklart nervöst men jag tänker att det nog ska gå bra....... -Förresten, i dag så visar Jannice Wistrand unikt ett smakprov av mitt resultat. Så kul!!  Det kan ni kika på här!